Badr, не мога да Ви пратя ЛС. Ако имате време и желание да продължим диалога, бихте могли Вие да ми пратите ЛС с предпочитана от Вас форма за разговор.
Приятна вечер!
Badr, не мога да Ви пратя ЛС. Ако имате време и желание да продължим диалога, бихте могли Вие да ми пратите ЛС с предпочитана от Вас форма за разговор.
Приятна вечер!
Изчаках да мине време, та да съм сигурен в резултата.
Не напразно има приказка - кило брашно да имаш, дай го на майстор да ти опече хляб!
Голям късмет имах и попаднах на точния човек.
Оказа се, че хладилникът е презареден с фреон. След съответните процедури, вкл обезвъздушаване и наново зареждане с точното количество фреон, си заработи нормално.
Как в завода ще го заредят с повече фреон,хич не ми е ясно?
Ама щом казваш.
За презареден нов хладилник за първи път чувам!
То зареждането да не го прави Асан на око?
Всичко е много презцизно с теглилки,електронни часовници,манометри и една камара автоматика и аварийни сигнализации.
Абитата може да правят хладилници,но едва ли поточната линия е тяхно производство?
Китайците,инженерите на Либхер ги научиха да правят хладилници.
От 100 имаха 95 боклук още на излизане от поточната линия и трошене с брадви и чукове.
Така,че баклавите отдавна са усвоили западните технологии и поточните им линии.
Дори да не харесвам турски уреди,невярвам да презареждат хладилници!
Във всички оторизирани сервизи има и добри техници,дали им оттърва да правят гаранционен ремонт е друг въпрос.
Ама да не разберат,че хладилника е с повече фреон??!
Този пост е редактиран от Viking72; 18-07-18 в 03:17.
Не съм писал, че в завода е презареден, а че се оказа презареден.
Работната версия е, че вероятно някаква врътка - сервиз, търговец, преопаковане и продажба като нов.
Но, като се казва - ende gut, alles gut !
Разбрах,дано да си го купил на тънка лайсна.
Щото иначе си е измама.