Благодаря за информацията!
Нещо не ми харесва навигацията и менюто. Май Ariva ще ми пасне най-добре, ако оправят бъговете с EPG.
Преглед за печат
Благодаря за информацията!
Нещо не ми харесва навигацията и менюто. Май Ariva ще ми пасне най-добре, ако оправят бъговете с EPG.
Моля ако някой има този модел антена, да напише няколко реда за нея.
Philips SDV7220/12 - Цифрова TV антена
Кой е по-добър като плеър за филми от двата - Ariva T650i или STRONG SRT 8113 ?
Интересуваме субтитри тип cp1251 дали четат и дали размера на щрифта може да се коригира, а също и дали четат NTFS форматирани флашки и външни USB дискове?
За плеър ? Това са доп.функции . Аривата засега не поддържа ср1251 , a Unicode UTF-8,модерна работа . Иначе откъм дизайн , поне за мен , няма сравнение .Другото се подддържа , но нищо не ти пречи да се убедиш на място , ако имаш възможност .
Icecrypt - работи много добре и нямам забележки-като чувствителност се нарежда засега на 3 то място след Синапс и Нумерикс с много малка разлика - както казах тестван е за прием а македонската-с Стефаново-в полето 8 м вис АБМ-4550-отваря 22 и 24к При тестването на синапс-показани са най добри резултати -препоръчвам го във вариант Т2 За съжаление не намерих такъв- само в ибей има един съмнителен -за шарани. Не го купувайте-вероятно има аналог на Синапс. Колеги ако намерите такъв, пишете и го купувам незабавно
Кoлега , ако говориш за Synaps 2858 ( Т2 с модулатор ) , в унгарските е-магазини е пълно с него и е към 95лв без транспорта до БГ . Препоръчваш добре , тествано-добре , ама аз на морето какво да хвана с тунер DVB-T2 и без сериозна антена . Всичко опира до пари и нужди . Лично мнение .
- - - - - - - - - -
Synaps 2858 засега няма да се внася в БГ - проверено с имейл от вносителя . Варианта е с внос , но дали ще има бг меню , остава да се провери .
По морето могат да се уловят на север Украинска и / или турска ТВ при определени условия. По Южното черноморие - вероятно само турска ТВ от някой по-блиък предаваел. Обаче наистина се иска качествена антена.
Synaps 2858 поне на клипа в YouTube не показаха БГ меню. Всъщност той с процесор Ali ли е или с MSTAR?
Бг-меню не ме интересува Синапса е за Сърбите,БГ и Македонска-телевизии Важи за западна България Колега ако обичаш дай линк към унгарските е магазини или фирма за доставка-благодарности!!!!!
- - - - - - - - - -
За процесора не знам!Наистина може да се приемат описаните държави те работят на т2
- - - - - - - - - -
За процесора не знам Качествена антена в сайта Цифроним -Украйна ***** и Турция се приемат добре -зависи от тропо-пролаза.
Колега , за унгарските ползвай Гугъл ( няколко са ) , че този език хич не го владея . Ето ти сръбски - Synaps THD-2858 - Internet prodaja satelitske i digitalne zemaljske opreme.
И мен много не ме вълнува БГ менюто , но си трябва , лошо няма да го има . Доста джаджи са ми минали през ръцете и все без меню на бг , нали си има английско и е с по-малко грешки - стига ми .
- - - - - - - - - -
- - - - - - - - - -
Показва се Синапс 2858 но с 64 КУАМ -много е смущаващо може да е измама -сайта е на република Сръбска в Босна и Херцеговина
Ирландски - Quality DVB-T Receiver from Synaps for Irish Saorview and UK Freeview HD
Унгарски - Synaps THD-2858 RF MinDigTV vevő - MinDigTv | Antenna | Digitális TV vétel | Műholdvevő | Parabola antenna | MPEG4 vevő | LCD TV | LED TV | Műszaki webáruház
Румънски - Receptor terestru Synaps THD-2858 T2
Хърватски - SYNAPS THD-2858 DVB-T2 MPEG-4 :: DVB-T prijemnici :: DVB-T prijemnici :: :: Televizori & Audio :: Technomarket Hrvatska
И все пак , мейл до търговеца или официалния сайт за проверка , дали е наистина Т2 с QAM 256 . Иначе търси друга алтернатива , ако наистина ти е важно да имаш такъв декодер .