Здравейте и за много години.
4 Славни години моят PV-366 се държа мъжката, дори претърпя метаморфоза /направих му кабел за флашване, както и елегантен вход на корпуса/.
Пред всички се хвалех "как не може да прочете само тухла 4-ка и то само от зацапаните с хоросан". Тривиални проблеми, като субтитри, формати, папки и др. - нямаше, беше железен.
Дойде Новата Година, подарих на познати 1-2 плеера Санг, продадох неизползвания дълго време Пионер DV-360S и остана само Боеца 366.
И кво, и нищо. В момента, в който разчистих къщата от излишна техника, Боеца го раниха - спря да чете DVD дискове. CD чете, но DVD не. Интересно е, че спря без видима причина от раз. Почистих оптиката и шпиндел мотора /въпреки, че никога не е имал проблеми с тях/ - нищо.
Болката ми е следната, къде е златната среда:
* Отремонтиране - цена като за нов от този клас
* Нов - аз си искам моя, или подобен, за който няма теми от рода "моля за пмощ" /не че и аз не стигнах до такава тема, но това, с което Боеца се справяше през годините е непосилно за много други/
Имам гадното усещане, а пък и спомени с друга техника, че ще си взема нещо за 50 лв. и ще се включа във форумите за взаимопомощ, после изнервен ще се вкарам в разход за нещо скъпо, което няма да е по-различно.
Моля кажете как Вие бихте процедирали.
Благодаря.