TheValidator има модели, които нямат такива грижи. И аз си чуках главата - вземай, връщай
(тия от магазина ОЧАКВАТ който вземи и НИКОГА да не се връща - Да, ама НЯМА ДА СТАНЕ ТАЯ РАБОТА)
и накрая всичко заспа!
TheValidator има модели, които нямат такива грижи. И аз си чуках главата - вземай, връщай
(тия от магазина ОЧАКВАТ който вземи и НИКОГА да не се връща - Да, ама НЯМА ДА СТАНЕ ТАЯ РАБОТА)
и накрая всичко заспа!
TheValidator - инсталирай KMPlayer - има вградени кодеци. Инсталирай Core AVC Decoder. Инсталирай DivX7 (има добър х264 декодер и в него). От настройките избираш с кой да декодира.
Инсталирай последни драйвери за видеокартата.
Процедурата:
1. КМПлайер - активираш "Advanced menu".
2. Пускаш филма -> Full screen.
3. Докато си върви филма в менюто на КМПлайер (десния бутон) -> Video (Advanced) -> Renderer ги пробваш едно по едно, кое ти пасва най-добре (КМПлайер ги превключва докато си върви филма). Най-бързи са Overlay рендерерите (качеството на СД пада много, но не трябва да имаш насичане), пробваш и другите - VMR, EVR, Haali и т.н. Който ти се стори най-добре - това са ти настройките.
Горната процедура я изтестваш при различните режими -> 1080p60, 1080p50, 1080p24.
Накрая пиши тука какво е станало.
Довечера като се прибера ще направя тестовете, и щ е напиша подробно какво се е случило.
Суун ако отида и искам да си сменя ТВ-то какво ще ми кажат?
TheValidator
кога си го купувал? Първо се обаждаш там от където е взет и им казваш истината: Картината на тв-то тресе, та се къса! Не се трае!! Пробвах всички видове настройки и НЕ и НЕстава! Моля искам да направя официална рекламация и да заменим моята бройка с нова читава и не дразнеща! Веригите много лесно и без проблемно искат да се оттърват от "талаша" за който знаят много добре, че е такъв. Да но да има решение преди тази мярка! Действай смело!
Успех!!!
Абе човек, защо първо на пробваш лаптопа как се държи на друг телевизор преди да се юрнеш да връщаш TV то?Първоначално публикувано от TheValidator
Я си представи че го върнеш, вземеш друг и там същото - което хич не е изключено! Какво ще правиш? И другия ли ще връщаш? Първо се убеди къде е проблема!
" koranto " е описал перфектно нещата. Пробвай с KMPlayer и Core AVC, но ПЪРВО пробвай ъпдейт на видео драйвера. Много е възможно точно това да ти е проблема.
Определено не съм се захвърчал да го връщам Пртосто Суун ми прозвуча сякаш го е правил и затова попитах. Купих ТВто събота но изхвърлих кашоните . Както и да е , и на мен ми изглежда вече че проблема е в лаптопа. Както казах довечера ще трябва да си отделя 1-2 часа
Много съм благодарен на всички за мненията!!!!
ПРЕКРАСЕН ФОРУМ. Заради вас си избрах телевизора и заради вас си оправих лаптопа
Инсталнах последните драйвери, махнах К-лайт, сложих Дивекс7 и КМплейър и картината заспа.
Много се изкефих снощи, като тръгна нормално на 1080п 60хз.
БЛАГОДАРЯ !!!
Честито, TheValidator! Със здраве да му се радваш!
Честито! Е със кеф да си гледаш 1080р!Първоначално публикувано от TheValidator