Здравейте,
Някои да има PHILIPS HTS8140? Би ли споделил как се даржи системата (звук, картина, съвнестимост с форматите).
Здравейте,
Някои да има PHILIPS HTS8140? Би ли споделил как се даржи системата (звук, картина, съвнестимост с форматите).
Аз разполагам от няколко месеца с PHILIPS HTS 8100. Грешката ми беше, че закупих мостра, беше последна бройка. Създаде проблем с четенето на DVD подложки, казваше, че няма диск. В сервиз подмениха оптиката и сеганяма проблем. По отношение на звука не очаквай обкръжаващ звук. Обяснения от типа "в ТМ пространството е огромно и затова не може да се усети, в къщи ще бъде различно" не са верни. Обкръжаващ звук няма, но това не означава, че саундът е кофти. Много си е добре. Да не забравяме предимството, че всичко е на едно място, няма кабели, къде ще се раположат всички колони и т.н. За мен това бе сериозен довод, и пак повтарям, звукът е добър. За картината не мога да кажа нищо конкретно - гледам на 21" CRT, засега. Планирам покупка на PHILIPS 37PFL9603, но в същото време проучвам и HD Media players. Очакванията ми са, че системата няма да има никакъв проблем с картина.
Възпрозвежда всякакви DVD подложки, DivX, MP3. Проблем съм имал с 2-3 DivX филма, съобщение "неподдържана видео резолюция", но същите филми не тръгнаха и на Elite, който по принцип дъвче всичко. Филмите си вървяха на PC.
Като цяло покупката си заслужава, аз съм доволен. Дано да съм бил полезен.
krasy7: Най вероятно тези при тези филми ограничението е от резолюцията им мисля, че беше колкото е на двд, а когато е по голяма,дори и с малко, на повечето плеери не тръгва.
Краси: благодаря за изчерпателния отговор. Това с обкръжаващия звук го предполагах и не е толкова важно за мен. Пак и ще ми спести доста разправии с съпругата заради кабелите за задните колони. Имам още един въпрос:
Има и оптичен ин? Идейната е да се свърже пуканка или друг ХД плейър или Топфиилда от кабелната телевизия.
Според http://www.p4c.philips.com/files/h/h...12_pss_bul.pdf HTS8140 има и коаксиален и оптичен вход.
HTS8100 има само коаксиален. В момента проучвам ХД плеери, като съм шкартирал всички само с оптичен.