Здравейте, решила съм да си купя записващ DVD плейър на цена до към 200 лв. Ще се използва предимно за гледане на записани от телевизията предавания. Бихте ли ми препоръчали модел или да ме насочите към подходяща тема във форума?
Здравейте, решила съм да си купя записващ DVD плейър на цена до към 200 лв. Ще се използва предимно за гледане на записани от телевизията предавания. Бихте ли ми препоръчали модел или да ме насочите към подходяща тема във форума?
Само да отбележа нещо !За тази цена може да се купи само най-евтин модел , който записва върху дискове и няма вградена памет / твърд диск / .Ако едно предаване е по-голямо като информация и самия диск не може да го побере , какво правим в този случай !Гледаме предаване , но евентуално донякъде !
Бих отделила още около 100 лв (т.е. до около 320 лв) за модел с хард диск, но ми се струва, че сносните модели са още по-скъпи? Днес гледах един SAMSUNG DVD-HR720 в Техномаркет за 300 лв, но доколкото разбрах е отпреди 4 години и работи само с -R. В сайта на магазина на подобна цена има само DAEWOO DVD DH-6105 и DAEWOO DVD DHR-8105, но марката не ми вдъхва доверие...
Не може ли да се редактира коректно името на темата - става дума за рекордер (все пак е пусната от жена , нищо лично .
Спокоино можеш да вземеш DAEWOO моделите,правят чудеса имам над 100 записа на модели 2105,6105 и 8105 и мога да гарантирам че са доста по добре от SAMSUNG при този вид техника.Бързи и без проблемни записващи на всякакъв вид дискове и съответно от твърдия на двд което не е приоритет за други по- маркови.Ако държиш да е марков вземи Панасоник те може би са най- добрите,поне от тези който съм ползвал а съм минал през Филипс ,Сони,Пайнър. SAMSUNG моделите са доста тромави и често забиваха менюто също е мудно.