Резултати от 1 до 4 от общо 4

Относно SPDIF изход

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2011

Относно SPDIF изход

Здр.
    Искам да свържа телевизора ми и приемника ми (на мегалан е) с оптичен кабел. Тележизорът ми е LG 32ld420. Той има optical digital audio out а приемникът е с SPDIF. Та се чудех тези букси едни и същили са т.е ако си купя оптичният кабел ще влезели в SPDIF входа?
    Искам да го свържа така защото телевизора ми няма аудио изход с чинчове а е само оптичен. Аудио системата ми пък няма оптичн вход а е само с чинчове.Чинчовете на системата съм ги свързал с приемника и за това искам да свържа и телевизора с приемника. Защото когато пусна да гледам филм през USB-то звокът е през колоните на ТВ-то

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Относно SPDIF изход

Тези букси не са едни и същи така както си ми го обяснил.Вземи един кабел с чинчове и пробвай дали ще влезе в аудио аут на тв-то,ако обаче буксата там е квадратна въобще не пробвай.имаш шанс ако е чинч само.огледай отзад за друга такаба букса на която да пише digital audio out или нещо подобно.Ако няма такава мисията е невъзможна понеже няма кабел които да свърже двете устройства с тези им букси.Ако имаш скарт свободен на LG- то може да изведеш аналогов сигнал към уредбата през него.

4. Тук е от
    Jan 2010

Колега,ето това ще ти свърши работа: http://www.amazon.com/Digital-Optica.../dp/B000I98ZQY
    и това: http://www.ambery.com/2diauscowopa.html

5. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Да и така става както е посочил колегата в горният пост,ако ти се занимава.По добър вариант е.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. SPDIF връзка PC-DVD
    От Stavkata във форум Аудиотехника
    Отговори: 24
    Последно: 03-04-10, 09:28
  2. Въпрос за SPDIF IN/OUT
    От Marvin във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 0
    Последно: 05-02-09, 10:42
  3. SPDIF pinouts
    От lightmaster във форум Аудиотехника
    Отговори: 1
    Последно: 03-03-08, 19:54
  4. SPDIF и AC3 изход
    От Pat във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 9
    Последно: 21-04-06, 00:50
  5. SPDIF cabel
    От Vency във форум Общ - хардуер
    Отговори: 3
    Последно: 05-11-02, 10:52

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе