Здравейте, не съм писал в тази част на форума до сега, но никога не е късно... От известно време се чудя с какво да се обзаведа? Дали система за домашно кино или колони 5.1, 7.1?
Първо да кажа какво искам да постигна - гледам всичко на телевизора си (Самсунг D6000) като съм вързал лаптопа с All Share, от време на време използвам флашка или HDD за гледане на филми или клипове. Имам Кабелна телевизия от Мсат - със Сет топ бокс, като съм включил отделно и антената в телевизора, за да гледам и HD каналите. Понякога играя игри на тв-то, като включвам лаптопа посредством HDMI. Така - искам когато гледам нещо да мога, като включа системата да ми изкарва звука през колоните, без да се налага да пускам още кабели към ново устройство... Предварително да кажа DVD или Blue ray плеър не ми трябват за момента, но ако цената е добра може и да се замисля. Другото което е - телевизора има само оптичен изход, та задължително и системата/колоните трябва да имат същия задължително... ако не се лъжа разбира се... и има някакъв друг начин да извадя звука...(Да го пускам през скарт не е опция). Та така искам да попитам разбиращите - кое е по-добре да си взема - система за домашно кино или само колони 5.1, 7.1? Да не забравя и оптичния вход...
Ако някой може да помогне Благодаря предварително. Определил съм си бюджет от около 300 лв за покупката - ако някой може да даде предложения ще съм благодарен.