Здравейте,
Първо искам да се извиня ако темата ви се стори много лаишка, но наистина тази област съм доста бос.
Конкретно:
Реших да си взема домашно кино, като бюджета ми е максимум 700 лева. В момента съм с телевизор Sony - Sony : Specification for KDL-40EX500 | KDL-40EX500 technical specifications, на който се гледа много спорт и филми. Телевизора е сързан с компютъра ми с мрежови кабел и DLAN мрежа (ползвам PS3 media server). Домашното кино смятам да го ползвам и за слушане на музика. Хола ми е с размери 5.60х3.60. Системата задължително трябва да подържа DLAN, като държа и на Wifi връзка. Към момента съм се спрял на два модела на Сони. (Бях набелязал и 2 модела на Самсунг, но след предварителни разговори с консултантите в ТМ се разубедих. Мотива е, че Сонито има доста по-добър звук).
Още едно уточнение. При стриймване на филми, които са 1080i телевизора ми сече (явно компютъра на който ми е медийния сървър е слаб) за това мисля, че ако киното подържа mkv формат, този ефект ще бъде избегнат.
Въпросните модели на които съм се спрял:
Sony BDV - N590 - .: Деком :: Blu Ray система "всичко в едно" Sony BDV-N590 :.
Sony BDV - E4100 - .: Деком :: Blu Ray система "всичко в едно" Sony BDV-E4100 :.
Sony BDV - E190 - http://www.dekom.bg/?page=product_de...319021a34b448d
Моля за вашите мнения.