Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456
Резултати от 76 до 82 от общо 82
Like Tree10Одобрявам

Какъв Set top box Android or MAG?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Отговор: Какъв Set top box Android or MAG?

Цитат Първоначално публикувано от bobi700402 Виж публикацията
    Имам въпрос, относно Nokia 8010 мога ли да я поръчам от Amazon de. Защото когато я поръчвам ми дава отказ за доставка до България може би не правя нещата както трябва. За сега успявам за поръчка от Кауфланд de. Но в момента там е много скъпа. Предварително благодаря за отговорите, мога ли да я поръчам от Amazon de. и как.
    В момента Nokia Streaming Box 8010, не е налична в amazon.de
    Има само бюджетната версия, която я има и в BG: Nokia 8000 streaming box.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Да видях благодаря много и честито Рождество. Искам да питам, имам медия плейър Popcorn A210 вързан за Panasonic Plasma G20 и двата купени нови от мен преди 13 години, най доброто по онова време и до днес си работят безупречно но преди седмица синът ми поиска да преинсталира компютъра, викнах специалист който разбира от това (подържа кабелната и интернет мрежата в квартала) и му инсталира Уиндоус 10 . Естествено настрой компа да вижда Пуканката но след два три дни като реших да прехвърля филм от компа на плейъра и компютърът не иска да отвори папката на плейъра ту я отваря ту не и прехвърля филма с много бавна скорост. Въпроса ми е може ли за това да е виновен Уиндоус 10 нещо да не се разбира с Пуканката. Не мога да говоря с човека който прави преинсталирането защото е в чужбина. На компа зададе паролата и потребителя който са за плейъра и всичко беше точно, рутера ми е нов има и 5G а плейъра преди това си работеше безупречно с него като е вързан с рутера кабелно плейъра няма естествено Wi-Fi.
    Този пост е редактиран от bobi700402; 29-12-24 в 12:03.

4. tek
    tek е офлайн
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Много неща могат да се объркат при хардуера и софтуера. Например антивирусната на компюъра да блокира достъпа на пуканката.
    Не съм запознат с настройките на Popcorn.(защото не съм имал подобна машинка). Но, тук във форума може и да има потребители използващи Popcorn.
    Съвета ми е да извикате някой специалист, да оправи нещата на място.

5. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Благодаря и аз се съмнявам в антивирусната защита защото сложи нова такава която си била вградена в Уиндоус 10, явно ще викам за съжаление пак някой специалист.

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

За мрежови достъп трябва на Уин 10 и на СТБ да са пуснати SMB1 и да е махната отметката автоматично да се премахва на Уин 10. И на двете устройства трябва да има един и същ потребител задължително с еднаква парола, който да е настроен за достъп до споделените ресурси. Трябва също да е разрешено мрежовото откриване на РС-то в съответната група. Иска си настройки.
    Вграденият антивирус няма роля в тази работа.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от tek Виж публикацията
    В момента Nokia Streaming Box 8010, не е налична в amazon.de
    Има само бюджетната версия, която я има и в BG: Nokia 8000 streaming box.
    Земи Хиоми кутия втора генерация. В Мага излизат разпечатани за 95 кинта. Няма смисъл да набутвате двойно за същата керпич.
    Този пост е редактиран от brotzki; 30-12-24 в 19:54.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от VanDan Виж публикацията
    За мрежови достъп трябва на Уин 10 и на СТБ да са пуснати SMB1 и да е махната отметката автоматично да се премахва на Уин 10. И на двете устройства трябва да има един и същ потребител задължително с еднаква парола, който да е настроен за достъп до споделените ресурси. Трябва също да е разрешено мрежовото откриване на РС-то в съответната група. Иска си настройки.
    Вграденият антивирус няма роля в тази работа.
    Много благодаря за обяснението. Ще действаме по тази препоръка. Какво значи СТБ и SMB1? Не че другите неща са ми много ясни де. След празниците трябва отново да повикам специалист.
    Този пост е редактиран от bobi700402; 31-12-24 в 15:30.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 6 ПърваПърва ... 456

Подобни теми

1. Ще има ли Android 9.0 за XF9005
    От ntool във форум Sony телевизори
    Отговори: 23
    Последно: 11-01-21, 14:37
  2. android на тв LG
    От ganev91 във форум LG телевизори
    Отговори: 4
    Последно: 23-10-15, 20:59
  3. HiMedia Q5 Quad Core Android TV Box 2GB 4K Video 8GB eMMC Android 4.4
    От Vezirski във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 1
    Последно: 24-03-15, 11:28
  4. OS Android за PC
    От InternetZombie във форум Android
    Отговори: 16
    Последно: 05-01-13, 11:06
  5. Отговори: 19
    Последно: 03-02-11, 11:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе