Купих си кабел за данни, инсталирах терефона, драйвърите, показа ми инаформация от тела, но не ми показа снимките, а аз имам доста .Правила съм си актови снимки и исках да ви ги покажа,но сега няма как.....[:P]Моля, помогнете ми.
Купих си кабел за данни, инсталирах терефона, драйвърите, показа ми инаформация от тела, но не ми показа снимките, а аз имам доста .Правила съм си актови снимки и исках да ви ги покажа,но сега няма как.....[:P]Моля, помогнете ми.
в manual-а му няма ли обяснение?
има телефони, които ограничават работата със снимки само до пращането им през ММС, не съм запознат с конкретния модел, но предполагам ако има начин, то той ще е описан в книжлето на телефона
за книжката виж тук - http://www.samsung.com/Products/Mobi...M_SGH_X600.htm
и тук - http://www.google.com
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Купих си кабел за данни, инсталирах терефона, драйвърите, показа ми инаформация от тела, но не ми показа снимките, а аз имам доста .Правила съм си актови снимки и исках да ви ги покажа,но сега няма как.....[:P]Моля, помогнете ми.
<div align="right">Originally posted by katina*-*05/07/2004*:* 1101</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
С каква програмка го вързваш. Моя е Х100 и използвам една Easy Studio & File Menager (мисля, че така се пишеше). Тя става за Х700, и би трябвало да може да работи и с твоя.
<font color="blue"><offtopic>
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Правила съм си актови снимки и исках да ви ги покажа,но сега няма как.....[:P]Моля, помогнете ми.
<div align="right">Originally posted by katina - 04/07/2004 : 2201</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
И това ако не е най-добрият стимул да й помогнем - здраве му кажи! [)]
</offtopic></font id="blue">