nekoi ima li ideq kak moje da si napravq melodiq (mmf) s vib i lig ot edin mid file ili ot nqkaf drug tip.
мод едит.
оправи си поста []
и добре дошъл []
nekoi ima li ideq kak moje da si napravq melodiq (mmf) s vib i lig ot edin mid file ili ot nqkaf drug tip.
мод едит.
оправи си поста []
и добре дошъл []
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">nekoi ima li ideq kak moje da si napravq melodiq (mmf) s vib i lig ot edin mid file ili ot nqkaf drug tip.
<div align="right">Originally posted by chechito*-*30/07/2004*:* 14:04:24</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
@chechito,
Добре дошъл във форума. И ние сме си чешити, та ако си напишеш въпроса на кирилица и малко по-разбрано сигурно ще получиш решение на проблема си.[8D]
PS А, да не забравя - прегледай и правилата тук:
http://setcom.bg/news/forum/topic.asp?TOPIC_ID=6379
Някой може ли да ми помогне да си направя .mmf (мелодия за Самсънг със мигане(led) и вибрация(vib) и по вазможност да е 40 полифонична,от mp3 или wav.От миди успях но като опитам с мп3 и ми дава грешка.
Много по лесно е да си намериш готова мелодия отколкото да успееш да конвертираш нещо от мп3 до ммф. От миди е лесно защото форматите са почти идентични като информация (все едно wav към mp3).
Дори когато си бях търсил полифонични миди-та за нокиата намерих ммф, та трябваше да ги обръщам от ммф -> миди.
И след всичките глупости дето изприказвах: ако не си музикант по-добре не се захващай с това