Един прител ми взе телефона въведе накъкъв код (нещо като *#06# за IMEI) и сега когато някой ми званне и аз му затворя,оператора му казва: "НАБРАЛИ СТЕ НЕСЪЩЕСТВУВАЩ НОМЕР".Но не казва как го е направил...знае ли някой как става тоя номер?
Един прител ми взе телефона въведе накъкъв код (нещо като *#06# за IMEI) и сега когато някой ми званне и аз му затворя,оператора му казва: "НАБРАЛИ СТЕ НЕСЪЩЕСТВУВАЩ НОМЕР".Но не казва как го е направил...знае ли някой как става тоя номер?
Не е от този код според мен. Активирал ти е пренасочване към несъществуващ номер. Погледни статуса на пренасочванията и си го оправи.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...когато някой ми званне и аз му затворя,...
<div align="right">Originally posted by cekok - 17/11/2004 : 12:19:12</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Би ли обяснил по-подробно какво искаш да кажеш с това? Аз поне не го разбирам...
Пренасочване е ако въобще не ти звъни телефона, а директно вместо сигнал "свободно" на хората, които те търсят, операторът им казва тоя цитат. Ако е така, набери директно (все едно набираш телефонен номер) следното:
##002#
след което натисни там каквото е OK/YES/зелена_слушалка или какъвто ти е бутонът за набиране... Това ще изчисти всички активни пренасочвания без да се налага да се ровиш из менюто.
Ако не е точно такъв проблемът, погледни първото изречение от този пост. [)]
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">.....Пренасочване е ако въобще не ти звъни телефона.....
<div align="right">Originally posted by BerkStock - 17/11/2004 : 13:25:57</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Не си прав - има 4 вида пренасочване:
- ако си зает (същото е и като при звънене откажеш разговора с затваряне)
- ако не си във връзка (нямаш обхват/не ти е включен телефона)
- ако не дигнеш до определено време (мисля че 15 сек)
- и пренасочване винаги (всеки разговор се пренасочва)
И аз както Tashov мисля че е направено първото - при заето/отказ за разговор пренасочва към несъществуващ номер.
Все пак кажи какъв ти е телефона и към кой оператор си.
Nokia 6610 но не сте ме разбрали,това не ми е проблем даже ме кефи защото така като му затворя на някой и се отървам от паразита . Един прител иска да си го направи и той така но не знаем как
Тогава влизаш в настройките и за пренасочване при заето вкарваш някой несъществуващ номер.