Здравейте
искам да си редактирам софтуера на телефона намерил сам по нова версия и искам да си я прегледам и да си я редактирам но незнам с каква да го декомпулирам този фаил .. или ако имаате някаква друга идея ми пишете
Благодаря Ви
Здравейте
искам да си редактирам софтуера на телефона намерил сам по нова версия и искам да си я прегледам и да си я редактирам но незнам с каква да го декомпулирам този фаил .. или ако имаате някаква друга идея ми пишете
Благодаря Ви
Това не е текстов файл, че просто да го редактираш.
Трябва ти редактор в двоичен (binary) режим.
И това при положение, че разбираш асемблера на съответния телефон и знаеш формата на инструкциите и данните.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте
Благодаря Ви
<div align="right">Originally posted by zoro*-*16/01/2005*:* 10:33:18</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Да, идеята е следната:
Преди да почнеш да редактираш софтуер на телефони, редактирай си постовете! Може ли човек да пише всичко с малки букви, без препинателни знаци и всичко това само в едно изречение???
предложете някоя програмка че сам бос в тая материя а и асемблера си е цяла наука
Програма, която да направи това, което ти не можеш да обясниш?
Не искам да се заяждам, но просто не знаеш какво искаш в момента. [:D]