Понеже в последно време започнаха да стават едни, на пръв поглед, странни неща, искам да повдигна въпрос, който не ми е особено ясен, а за някои хора - може би ще е съвсем тревожен.
Значи, отвреме-навреме, получените СМС-и на телефона ми изчезват. Т.е. не всички, а например един. Изчезва и се появява, примерно, след 3-4 дена. Доста озадачаващо, понеже няма как да разбера съобщенията ми в "СМС-център" ли се пазят или на телефона ми? От тези случки, произтичат и едни други мои опасения: Когато някой има разни клипчета, записани на телефона си, това значи ли че някой друг може да си "свали" тази информация или в най-лекият случай - да я разгледа? Все пак си има безжична връзка и тя си е нон-стоп. Едва ли обикновен потребител може да прави това, въпросът ми е дали от централите на M-Tel и GloBul може да направят такова нещо? Защото ако може... :knuppel2:
Добавено:
BerkStock, в параметрите на менюто за съобщения има точка "Време живот", като максимума не пише колко точно е, а е отбелязано просто като "Максимум", преди него е "Една седмица". Никъде няма и помен къде се съхраняват дадените съобщения, а ако са в паметта на телефона или SIM-картата, как така ще си "изчезват" самосиндикално?
Malone, подозирах че е така, затова го споделих - за да чуя и вашето мнение. Значи е най-добре да нямаш никакви "компромати" на телефона си, защото не се знае някой ден откъде "ще излезе птиченцето и къде ще се изцвъка"...
:box: