бе аз питах ли дали ги кънектваш :РРР, то после като не натиснеш копчето не ти ли го дава като "дисконектед"?
иначе честито блутуут-а кърти за разговори по скайп и аз се преродих като ми подариха един с телефона преди време...
бе аз питах ли дали ги кънектваш :РРР, то после като не натиснеш копчето не ти ли го дава като "дисконектед"?
иначе честито блутуут-а кърти за разговори по скайп и аз се преродих като ми подариха един с телефона преди време...
а какво те интересува конкретно ?
софтуера е интуитивен, инсталираш го и кликаш да ти дискавърни дивайса, после да се конектнеш към него и после да се конектнеш към сървисите, който предлага този дивайс (демек слушалката) :coolsmiley:
Кофтито на bluesoleil софтуера е че работи само със сертифицирани от тях адаптори. Не че с другите не става, но само за пробен период и доколкото помня имаше ограничение в обменения трафик. Предишния ми донгъл (MSI) бе така. Има решение и на това - като им пишеш майл какъв е проблема и те обикновенно бързо отговарят с решение.
мда така е. 5Мб е.
на кого пишеш ? на bluesoleil ли?
Преди време бях преровил целия нет за да успея да си подкарам НР слушалките - за целта трябваше блуутут софтуера да потдържа профил A2DP (Advanced Audio Distribution Profile). Тогава попаднах на bluesoleil с който ги подкарах, но остана неудобството с ограничението 5 мегабайта, като бях чел по форумите че доста хора са им писали майл с какъв адаптор са, и са получавали обратно файл (или рег. номер беше - не помня) с което са махали ограничението. Бях тръгнал да им пиша, обаче попаднах на Widcomm Bluetooth Software 4 и така си реших проблема, после смених и адаптора, като новия си дойде направо със софтуер на Widcomm.
Затова ти препоръчвам да опиташ с Widcomm-ския.
[blue]добавено[/blue] да ми е честито мнение номер 500 , за 5 години във форума :Super:
опитах с него (Widcomm) , но той най-нагло му говори, че нямам блутуут дивайс , при условие, че в същото време кликам с мишката през блутуута :knuppel2: :rid:
Опитай да махнеш стария софт и тогава да качваш Widcomm, което означава че ще трябва временно да си закачиш мишка с кабел.