От 3 месеца аз, съпругата ми и тъщата ми сме клиенти на Vivatel. Цялата ми рода е в САЩ и Ирландия. Тъщата още от първия месец се активизира да праща СМС-и до тези направления. Още в първия месец в сметка се оказа, че около 20 СМС-а са "изпратени" и съответно таксувани от Vivatel /по 18.5 ст./. Оказа се, че нито един от тях не е "напуснал" България, т.е. не са изпратени а са таксувани /това ми го потвърдиха и от централата на Vivatel/. Следващия месец се случи същото. Звънях многократно на хелп деска им. Любезни служителки проверяваха какво се е случило. Те ми обясниха, че софтуера им е толкова читав и хубав, че сам разбира кое не е изпратено и ще се корегира при следващата сметка. Съответно следващата сметка нищо не се беше случило, даже обратно. Любезната операторка "Лили" след като ме изслуша отново / СМС-те бяха още повече/ - ми каза - "Благодаря че се обадихте" и ми затвори телефона. Днес след 3 месеца ги потърсих отново - новият отговор - да, записали сме всичките Ви рекламации - следва да напишете официална рекламация до когото си желаете - КРС, Омбутсман, Премиер, Президент, нар. събрание, Хага, изп. директор на БТК АД - Мартин Щаух и т.н.. Не съм за 20 лева ама такова дори не ми се е случвало и при Мобиком, при които всички СМС-и бяха коректни. Клиентите на АДСЛ в началото на тази година сетиха ли се за дублираните сметки и как реагираха. Както и за некоректните сметки за телефонни услуги.
Наскоро пътувах по подбалканската магистрала около Казанлък - никъде нямаше покритие. Vivatel я има и 40 % покритие на територията на страната.
Къде му е края на това явление. Просто ни лъжат в очите и няма ли кой да реагира на това.
За бога братя - не правете глупости и не ползвайте услугите на БТК АД. Прецаканите ще бъдете и Вие.