здравейте!
Телефонът ми е SE K700i. Чрез дата кабел свалям два файла - jar и jad в Друга папка на gsm. Какво следва да направя та играта да тръгне. Благодаря предварително!
здравейте!
Телефонът ми е SE K700i. Чрез дата кабел свалям два файла - jar и jad в Друга папка на gsm. Какво следва да направя та играта да тръгне. Благодаря предварително!
трябва да ги свалиш в папката "Other" и после да отидеш върху тях и да дадеш "More" и после "Install".
не е нужно да качваш .jad файловете, телефона ти е умен...
Да ама неще - като дам "Мore" не ми излиза опция install. Помагайте
възможно е да имаш като моя проблем
аз съм със Самсунг Х 680 и по същия начин .jad и .jar файловете ми си запазват в папка "други документи"
обаче за съжаление няма какво да направиш
просто така ти е настроен телефона че да можеш да теглиш само през WAP
мога само да ти съчувствам
Самсунг правят едни и същи модели с различен софтуер на географски принцип. Моя Е900 не можеше да инсталира джава. След като смених софтуера с този за района на *****, вече мога да инсталирам игри, като освен това се появиха още няколко подобрения. Доколкото знам с д600 положението е същото, така че можеш да се разтърсиш из интернет как стоят нещата с твоя модел. Възможен е и друг вариант без да се сменя софтуера на телефона. Специално за моя телефон намерих код, който се набира от клавиатурата и дава възможност за инсталиране на джава приложения. За съжаление това не проработи при мен (макар че по форумите пишеше че работи) и в крайна сметка си смених софтуера.