Резултати от 1 до 9 от общо 9

Защо ми работи бавно компютъра?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2004
    Мнения
    13
    #1

    Защо ми работи бавно компютъра?

    Как да направя така ,че проклетия ми компутер да проработи добре . Windowsa ми е боза . Инсталирам го вече за дванайсети път за тая година .... Сашо от седемнайстия етаж е моя най-добър приятел . Той разбира от компютри . Как така какво си качвам ? Ми програмки ... разни . Интересни - скрийнсейвърчета , филмчета . Веднъж дори си инсталирах програма дето и викали WORM ... правели я гърци .



    Антивирусната ми програма дето ми я качи едно приятелче от седемнайстия етаж ми я засече като правена в Троя . За Троя ние знаем само , че е била доста известна в древността . Имало някакъв проблем с една курва на име Елена - като бившето ми гадже . Тя правеше страхотни свирки . После замина да учи в Лондон ... майка и беше доста богата . И тя правеше страхотни свирки . Случи се да ида да потърся Елена ... майка и ми отвори по пеньоар . Аз обичам да правя комплименти , направих и . Тя каза , че имала проблем с компютъра , аз казах , че мога да го оправя .

    Знам , че има захранване ... незнам кое е , но знам , че проклетото нещо се намира в онова , което не е монитор . Вдигнах няколко пъти паралелепипеда и го разклатих със замислено изражение . Майка и се появи тогава без халата и ми каза , че Елена е вече в Лондон . Аз па и казах , че има проблем със захранването .После се чукахме .

    Много обичам игричките . Особено тия с колите . Видео картата ми е ДЖИ ФОРС .... като казвам форс се сещам за сестрата на Елена . Тя е с две години по - малка от нея . Тя не прави хубави свирки , но понеже е девствена ми даде да я чукам само в дупето . Пазела се за сватбата . Иначе дава добра картина . Sounda e страхотен - вързал съм , по - точно приятелчето е вързало стереото ми към машината и вади мноооого як саунд . Оня ден си купих много як суббуфер . Баса дъни като за световно - съседите не могат да спят . Та като казвам суббуфер се сещам за Вили - гаджето на приятелчето дето ми оправя машината . Тя е приятелка на Елена ...

    Приятелчето ми разправяше много за нея - казваше ми , че била девствена и много свита ... мога да кажа , че много греши .

    Аз съм романтик - кучката си сложи заради мен обеца на лявото зърно . Аз и казах , че съм се бъзикал , когато съм поискал да си сложи такова нещо . Тя се разплака , но на другия ден пак дойде . Гледахме "Кучета в резерв " на DVD-то на машината ми . Филма малко насичаше .Незнам от какво е . Вили после се качи до седемнайстия при любимия .Тя сподели с мен , че Сашо само я целува и се задоволявал да я стиска по циците . Аз пък и казах , че Сашо е много готин тип и ако може като се качи горе да го викне , понеже незнам как да се оправя с това скапано насичане . Сашо пък ми каза , че това не било DVD , a Дивекс ... трябвали ми кодци . Пих аналгин . Като казвам аналгин , на Сашо майка му е медсестра .

    Един ден отидох до горе да го питам защо диска ми няма две страни като плочите , но него го нямаше . Беше само майка му . Тя ходи често на фитнес . Има наистина страхотно тяло . Като се оженя искам да имам жена като майката на Сашо . На Сашо майка му стене много силно и страстно . Тя ми каза , че мога да свърша в нея , без да се страхувам , че ще забременее , понеже не била вече млада и нямало страшно .

    След два месеца ми звънна на вратата и майка ми я покани при мен . Жената беше доста разтревожена и ми каза , че била бременна . Стана ми лошо . Следващите две седмици си намерих сайт от който си изтеглих секс с бременни жени . Не можех да свикна с мисълта , че ще ставам като баща ми .... баща ?!

    По - късно тя ми каза , че го била махнала , че не съм бил виновен и че вече всичко било наред . Не разбрах какво е махнала , но щом като вече било наред се успокоих .

    Като казвам "наред" Сашо има сестра девети клас . Има очила , но иначе е много симпатична . Сашо я прати един ден у нас да ми донесе оферти за ново дъно ... Старото ми изпуши . Така и не разбрах защо когато майка ми лисна една кофа на прашния и мръсен компютър, както тя казваше , всичко отиде . Приятелчето ми ми каза , че съм имал късмет , че било само дъното .

    Един ден си включих писито ... така казва Сашо за кампутера ... и на него нямаше абсолютно нищо . Сашо ми каза , че са ме хакнали . Каза ми да си сложа файр уол и всичко щяло да е на шест . Аз му казах , че не искам да си слагам такива работи , защото си ми е добре и без очила . Баща ми през цялото време ми повтаря , че трябва да си взема специални очила за компютър, за да се предпазя от вредните лъчи на компютъра .

    Наистина не очаквах от Сашо да ми опява като стария .

    Сестра му наистина е готина - има много яки цици . Като си махне очилата има красиво лице . Ще ходим заедно на море . Сашо се кефи , че сме гаджета . Иска той , Вили , аз и сестра му да идем заедно на море . Ще си изкараме яко . Така поне мисли Вили . Оня ден я навих да си направи пиърсинг на клитора . Сашо пък сподели с мен , че мислел на морето да я посвети в дебрите на любовта . Сестра му пък си направи татуировка на дупето с мойто име .... Абе , дано по-скоро дойде 29 ти , че да се махна от тия скапани компютри .

    P.S. Защо проклетата ми машина работи бавно ? Разбрах , че може рам-та ми да е малка . Някой да продава 256 -ица от старите ? Ама да не е много скъпо , че парите ми трябват за море .



    10x to www.e-bane.net

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #2

    Защо ми работи бавно компютъра?

    @smahnat,

    Добре дошъл на борда. Нямаме нищо против малко фолклор, но си го пишем и четем в раздел "Дъра - Бъра". Защо не го преместиш там?


  4. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    873
    #3

    Защо ми работи бавно компютъра?

    Яко, пич []

  5. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002
    Мнения
    2,793
    #4

    Защо ми работи бавно компютъра?

    <font color="purple">Добре де, съгласен съм, че може и да има нещо свежо. Обаче - въпрос към автора:



    СМЯТАШ ЛИ, ЧЕ ПО ТОЗИ МАТЕРИАЛ ИМА КАКВО ДА СЕ ОБСЪЖДА, ТА СИ ОТВОРИЛ НОВА ТЕМА ?



    Иначе казано, не можеше ли да се даде само връзка в тема "Бисери" (има няколко такива)? Не е трудно да се направи Copy/Paste на връзката в полето за писане - усилието е горе-долу същото като това, което си направил за целия текст.



    Молбата ми е към всички -



    ПРЕДИ ДА ПУСНЕТЕ НОВА ТЕМА, ДОРИ И В ДЪРА-БЪРА ПОМИСЛЕТЕ СТРУВА ЛИ СИ !



    Иначе рискуваме да се превърнем в говорилня от типа *****.***.**, а мисля, че никой не иска това.



    Няма да се възползвам от модераторските си права и да изтривам темата - иска ми се да чуя мнението ви. И правя темата за бисерите "sticky" (с лека редакция на заглавието).



    ФОРУМЪТ Е ТАКЪВ, КАКЪВТО НИЕ САМИТЕ СИ ГО НАПРАВИМ !</font id="purple">

  6. Member
    Тук е от
    Sep 2003
    Мнения
    322
    #5

    Защо ми работи бавно компютъра?

    Според мен,подобни теми имат само едно достойнство - достойни са за изтриване от модераторите.Този форум(пак според мен),не е място за избиване на комплекси от такива личности.Че авторът на горното писание е комплексар,няма никакво съмнение,иначе нямаше да разказва с такива подробности измишльотините си.Свикнал съм на такива разкази(всеки ден се сблъсквам с такива - просто такава ми е професията).Не че имам нещо против разтоварването,но смятам,че тук не е място за подобни безсмислени словоизлияния.



    @Slero

    Спокойно и с чиста съвест можеш да изтриваш такива "теми".Имаш един глас "за" - моят(смятам един - засега).

  7. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2004
    Мнения
    13
    #6

    Защо ми работи бавно компютъра?

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">@smahnat,

    Добре дошъл на борда. Нямаме нищо против малко фолклор, но си го пишем и четем в раздел "Дъра - Бъра". Защо не го преместиш там?





    <div align="right">Originally posted by Lupus*-*14/07/2004*:* 17:22:30</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">





    10x! Съжалявам за следващите постове, реших че е свежо.



    п.с. не избивам комплекси, най-отдолу съм дал линк към сайта от който е взето, споко! Мен ме изкефи.

    И още нещо - не знам как да си местя темата от един раздел в друг, ако някой даде малко мозък ще съм благодарен.

  8.  
     
  9. Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    374
    #7

    Защо ми работи бавно компютъра?

    също съм против такива теми..

    нищо, че са свежи.

  10. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2004
    Мнения
    13
    #8

    Защо ми работи бавно компютъра?

    Ами от 233 видяли темата 3 са против - Ок!

  11. Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    374
    #9

    Защо ми работи бавно компютъра?

    не броиш отчаяните, които са погледнали тъпо след прочита на първите няколко реда от поста

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Защо работи като on-off???
    От milenjs във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 6
    Последно: 13-02-11, 12:42
  2. ЗАЩО МИ СЕ РЕСТАРТИРА САМ КОМПЮТЪРА
    От teodor80 във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 3
    Последно: 19-03-07, 23:40
  3. защо свалените игри от компютъра на gsm не тръгват
    От stan75 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 4
    Последно: 01-03-07, 14:39
  4. IPConfig на XP-то ми не работи???Защо???
    От TheLord във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 27-05-04, 21:26
  5. Защо процесора ми работи на около 60С?
    От orack във форум Процесори и Дънни платки
    Отговори: 28
    Последно: 11-05-04, 11:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе