интересно ми е мога ли по някакъв начин евентуално програма за даден телефон дали мога да разбера/вида номер ако той е скрит.става дума,че от няколко дена ми звани некакав скрит номер и искам да разбера кой е тои.
интересно ми е мога ли по някакъв начин евентуално програма за даден телефон дали мога да разбера/вида номер ако той е скрит.става дума,че от няколко дена ми звани некакав скрит номер и искам да разбера кой е тои.
Не можеш сам. Трябва да подадеш жалба до мобилния оператор.Първоначално публикувано от devyl
друг начин няма така ли? няма съзададен такъв софтуер от братята руснаци?
Е ти сървъра на мобилния оператор със софтуерната централа ли искаш да хакнеш???Първоначално публикувано от devyl
а не неискам да хакам каквото и да е било,просто ми беше любопитно дали може с някаква програма без да се свързваш с мобилният си оператор дали може да разбереш кои номер стои зад скрития.
Нали ти казаха - тази програма трябва да влезе в логовете на централата им и да види кога си имал входящо повикване, което е инициирано от абонат, желаещ да е със скрито ID...
Всъщност пробвай да пишеш на Хю Джакман - в ПАРОЛА: РИБА-МЕЧ направи подобно нещо... но ще трябва да му осигуриш и една тромпетка (може и руса) за стимул жълтия не го брой, той е за съспенс, няма да ти помогне в случая: