Докато си ъпдайтвах телфона нокиа 3120 клсаик ми се бъгна ъпдатъра и го откачих са само ми показва бял екран като го включа.Какво да направя?Моля помогнете
Докато си ъпдайтвах телфона нокиа 3120 клсаик ми се бъгна ъпдатъра и го откачих са само ми показва бял екран като го включа.Какво да направя?Моля помогнете
трябваше, първо да прочетеш, какво пишат хората от Нокиа.
Примерно по памет - "този процес е много деликатен, проверете, преди да започнете, батерията - тя трябва да е напълно заредена, кабелът в изправно състояние, по време на ъпдеита, избягвайте да извършвате други действия, изчакайте краят на ъпдеита"....
Сега, тоест утре сутринта ставаш и се ослушваш, за някои сервиз на Нокиа, просто друг избор нямаш за съжаление.
има си хардуерен ресет който помага само на 50 % ( или ще стане или няма да стане )
Да, опитай с хардуерния ресет, а именно:
To make a Hard Reset on a Nokia phone that is not willing to turn on, just press simultaneously these 3 buttons:
on/off + * + 3
Before making a Hard reset better backup all your important information: contacts , memo...etc
Моята Е52 ми направи подобен проблем неотдавна. Хард-ресета не сработи. Сервизът обаче сработи Смениха му платката и готово.
много ме съмнява да стане така, просто защото софтуера не е инсталиран коректно.
Xард резет може да помогне, при условие, че ъпдейтването на системката му е било завършено, и най вече има такава налична.
Ще дам прост пример - все едно, аз сега искам да мина от XP на 7, инсталирайки, системата, като обикновена програма, от my computer, та в случаят, решавам в средата на инсталацията, да спра, ей тъй, за кеф.
После като рестартирам компютърът, какъв може да бъде резултатът според вас?
Fanta ,не забравай че при gsm-a има флашче който връща някакво състояние записано на него
нищо не пречи да се пробва де , по-голяма беля едва ли ще направи
Ааааа, имах два поста тук и някой ги е затрил с гъбата! Както казах , по-добре да не се чуди човека а да отиде в някой сервиз да му префлашнат телефона. Може буут лоъдъра да се е прецакал и да трябва с някой бокс да се налее на ново.
хм! извинявай за тъпият въпрос, но сигурен ли си, че е било в тази тема, питам просто, защото ми е чудно, кой би изтрил постове, на администратор?!Първоначално публикувано от stenly
майтапски P.S.
Нали знаеш, че аз твоите ги трия, единствено, когато плюеш, по nVidia
здравейте.имам нокиа е66 от скоро и искам да попитам,който може да даде някакъв съвет.искам да си усиля звука на звънене на джсема когато някой ме търси.gsm,защото много леко се чува и едва чувам когато някои ми звъни.пробвах от настройки и усилих звука до край,но пак е тихо.на всички нокии е 66 ли е така и може ли да се направи нещо по въпроса,защото това започва да ме дразни.мерси предварително за съветите.