Здравейте, имам SGS2 закупен от Техномаркет. Наскоро разбрах, че имало официален update за ICS през КIES. Като го включа към KIES не ми дава, че имам нещо за ъпдейт Къде може да е проблема? и Какво трябва да направя?
Здравейте, имам SGS2 закупен от Техномаркет. Наскоро разбрах, че имало официален update за ICS през КIES. Като го включа към KIES не ми дава, че имам нещо за ъпдейт Къде може да е проблема? и Какво трябва да направя?
Да, вече имам . Инсталирах го, когато веднага след като ми даде да обновявам. Вече искрено съжалявам за което..............Твоето мнение какво е ?
При мен е по-различен резулта, щото моя е за корейски пазар и ми влезнаха доста полезни опции в настройките за да го ползвам пълноценно в БГ. Аз съм доволен и с нетърпение чакам 4.0.4 или повече.
И аз направих тази грешка, след което се върнах на стария стоков РОМ - 2.3.4 Предлагам ти и на теб да направиш същотоПървоначално публикувано от pipata_
След инсталация ресетнахте ли си телефоните? По форумите тръбят, че решава много проблеми
А как мога да се върна на стария РОМ, с удоволствие бих го направил
С удоволствие.
1.Теглиш си програмката за флашване Odin ----> http://www.google.com/url?sa=t&rct=j...9tTDA7YF_T8f5A
2.Теглиш си това ----> https://www.dropbox.com/s/88fafb8yu2...OXFKE1_GBL.zip
3.Разархивираш това второто САМО ВЕДНЪЖ!
4.задържаш копчето за намаляване на звука, копчето което е по средата (home бутона) и копчето за включване, докато не ти излезе на екрана Warning!! ... тогава цъкаш копчето за усилване на звука
5.Пускаш програмката Odin и връзваш телефона с кабел за компютъра..
6.В прозореца на програмката има бутон PDA.. Цъкаш го и намираш разархивирания файл I9100XWKI4_I9100OXFKE1_GBL или там както се казва...
7.След като го заредиш цъкаш Start чакаш да зареди няколко секунди и си готов...
............ и да не забравиш да почерпиш
Много ти благодаря! След малко смятам да го пробвам, защото наистина ми писна от тия блокажи.
При вас грее ли телефона колеги?То нали нормално-процесора работи,но като съм в нета направо пари.При нокията Н8 не беше това чудо.
Грее, ако го натоваря с игри, иначе не. Грее в областта на камерата, там се намира самия процесор.