Дайте съвет какво да си взема - LG G2 или Samsung Galaxy S4.Проблемът с липсата на слот при G2 го игнорирайте, 32GB са ми предостатъчни.
Дайте съвет какво да си взема - LG G2 или Samsung Galaxy S4.Проблемът с липсата на слот при G2 го игнорирайте, 32GB са ми предостатъчни.
Тест на място и избор . И двата модела са ултра , хай , мега смартдруид телефон . Но има фенове и на iPhone .
Търсиш невъзможен съвет според мен.
И двата смартфона са страхотни, виж кой ти ляга конкретно на теб повече на сърцето и взимай без да се чудиш.
Искам мнение за дисплеите на двата телефона.IPS LCD или Super AMOLED?
LG G2 vs. Samsung Galaxy S4
Аз съм за LG-то. А дисплея е последното нещо, което ще е ме вълнува и при двата модела.![]()
Бих избрал всичко различно от Самсунг поради факта ,че събират много лични данни.
Супер, Самсунг се превръща в истински голяма марка. След като на преден фон излизат хейтърски мнения, тип Apple - против тея нямам против ама събират повече лични данни от другите, значи нещата вървят добре![]()
Дайте да не разводняваме темата!!!!Предимствата на IPS LCD и Super AMOLED дисплеите ме интересуват.
Ама ти сериозно ли ? В нета е пълно с такава информация , която не може да се напише с две думи . А това кой дисплей е по-хубав е субективно понятие . Аз харесвам едно - ти друго .
Накратко:
Амолед- безкрайна стойност на контраста, нереални цветове/преситени/, перфектен ъгъл на виждане.
IPS- значително по-реални цветове, добър контраст, почти перфектен ъгъл на виждане.
Имайки предвид моя опит, директно ти препоръчвам да вземеш Samsung-a. За мен от смартфоните само Nokia имат потенциал да са им конкуренти занапред.
Мен лично AMOLED дисплея някак си не ми харесва защото първо както каза колегата по-горе цветовете са съвсем нереални и второ: дисплея винаги ми синее.
Тука попитах гурутата в офиса за сравнение на двата дисплея и буквално съжалих ... единственото което разбрах IPS бил по добър заради някави скрити пиксели или нещо подобно
... При толкова уклончиви мнения дотук какво очакваше - ясен, еднозначен отговор ли
Няма такъв - гурутата от съседния офис ще ти изтъкнат някои доводи, че AMOLED-а е по-добър
Нещата са на кантар, затова темата няма съществено развитие след 3-ия пост и изборът трябва да се направи след личен преглед, а не базиран на мненията на гурута...
Има ли данни, че всеки предпочита така наречените по-реални цветове на IPS-а пред така наречените нереални, наситени на Самсунга... Въпрос на вкус, аз лично залагам на преситените, още повече при екран на смартфон, където не мога да схвана за чий са ми по-бледи, реални цветове...
Не съм чувал за скрити пиксели, но...С4 е с Pen Tile дисплей, не е стандартна RGB матрица, каквато е при С2. Зелените субпиксели са повече на инч. При ниска резолюция, при вглеждане може да забележиш, че дисплея седи като на точки. Обаче, при тази чудовищна резолюция за 5" екран, абсурд да видиш разлика спрямо RGB.