Някой има ли директни впечатлления от това китайче?
iXBT TV - YouTube
Vivo Xplay 3S - Характеристики, спецификации
Някой има ли директни впечатлления от това китайче?
iXBT TV - YouTube
Vivo Xplay 3S - Характеристики, спецификации
Трудно някой би имал среща с този китаец в форума,ако питаш в андроид бг може би някой...По спецификации ми прилича на Oppo find 7a
Честито !
Ако може още малко инфо за телефона , че ми допадна като характеристики . Как се държи , има ли луфтове (скърцания )по капака , работят ли добре и двете сим карти , 3G и GPS работят ли безпроблемно ,батерия и още квото се сетиш като плюсове и минуси за няколкото дни работа?Мерси предварително .
П.С. Става въпрос за Zopo 980+
Този пост е редактиран от ceco81; 28-08-14 в 18:50.
Привет и от мен, решил съм да сменям старото HTC и сега искам нещо ново. Четох доста за телефоните и съм се спрял на следните 3 модела
LG G3 D855 - спецификации, мнения - PhonesData
Samsung Galaxy S5 - спецификации, мнения - PhonesData
HTC One (M8) - спецификации, мнения - PhonesData
обаче не знам кой от тях да избера... Като цени са долу горе равни около 1000 лева и трите ми харесват на външен вид и като характеристики.
Всякакви мнения и насоки ще са от полза, благодаря предварително.
Хардуерно са идентични,въпрос на някои особености в софтуера,демек като ги поразцъкаш ще разбереш.Аз клоня към G 3,а ако трябваше да си взимам телефон щях да взема G 2 ако избора е между тези марки.
Влез в андроид форума, мнения бол и за трите. Аз съм за S5, въпреки най-дървения дизайн
Без колебание аз също бих се спрял на S5 въпреки влечението ми към по-големите екрани. Просто G3 не е моя телефон.
В какво се изразява този тест че ми стана интересно?
В крайна сметка, важното е да е еднакъв за всички тествани модели, а не точно какво съдържа...
How do we test? We run a custom script that replicates real-life non-stop usage of a smartphone, so the result is indicative of how long the phone would last under average use when you use the phone without putting it down.
Sony Xperia Z3 Compact battery life test results: the new champ welcomes us to the era of 'two-day' battery life
Talking is not even in the top three activities we do with our smartphones, study claims
Ето един тест и на моя телефон Xiaomi Mi3 – Battery Life, Sound Quality and Verdict
Ем, за съжаление на phonearena няма тествани Xiaomi за да се направи директно сравнение, има Oppo и Huawei от китайчетата само.
Любопитен доклад
https://translate.google.bg/translat...tml&edit-text=
Един въпрос относно смартфоните Lenovo. Един колега сподели, че за тези телефони нямало ъпдейти, както за LG и други марки. Вярно ли е това? Питам, защото съм се спрял на тази марка до някъде. Като покупка ще е от България, като модел ще е от серията Vibe.