Вече го има на преордър - Xiaomi Mi MIX 4GB RAM 4G Phablet-658.99 Online Shopping| GearBest.com
Вече го има на преордър - Xiaomi Mi MIX 4GB RAM 4G Phablet-658.99 Online Shopping| GearBest.com
Този пост е редактиран от svetlio1; 31-10-16 в 15:32.
Vernee Apollo Lite - 10-ядрен топ смартфон с цена под $100 през идните 5 дни!
Vernee Apollo Lite - Уникален смартфон на Уникална цена до 5 ноември
Бройките по 99$ бързо са отлетели , но то и май си е по-добре от европейски склад да се поръчва с +20$ - 179,99$ срещу 198.47$ ,по-бърза доставка и без разправии по митници ...
Относно времето на промоцията, Kod e обявил 11,00ч. българско време,в сайта тя започва в 9,00ч тяхно време,ако приемем че разликата е -6 часа...то българско време става 3,00ч. сутринта..тогава може и да има от евтините бройки..или бъркам някъде..?...
Аз се пробвах... Честно казано не знам за чий ми е още един смартфон ама за толкова пари... реших да опитам.
Никакъв шанс днес - не успях да видя цена 99.99
Тея китайци може да се опитват да генерират трафик към сайта си с подобни цени на апетитни телефони и по този начин да привличат рекламодатели. Преди няколко години подобни промо цени имаше и в Пандавил. На всеки час от 10 до 16 в продължение на 5 дена примерно се пускаше по един телефон на много ниска цена. После в едно поле отстрани на страницата за телефона се изписваха имената на щастливците. Така и не можах да се вредя. Даже системата им е малко подвеждаща. До момента на потвърждаване на плащането се виждаше промо цената на телефона, но накрая, като приключи всичко видях, че съм платил дебелата цена. Отказах сделката още на момента. Така че имайте едно на ум.
Ясно,всичко е само зарибявка...прекалено хубаво е,за да е истина
gearbest са коректни дотук във всяка една покупка, която съм правил от тях, а те не са малко
но наистина и аз не видях $99.99 цена около и след 11:00 часа
Абсурдна нация сме българете.
Не разбирам с какво самочувствие храниш онлайн магазин с 50 милиона месечни посетители и милионен оборот.
Трафик се прави с адекватни и честни предложения, а не с махленски измами.
В случая не виждам даже и причина за обсъждане - това естествено не е промоция само на GearBest, а на самия производител - Vernee!
Условията на промоцията са описани много подробно и GearBest е листнат на страницата на Vernee като магазин, който ще предложи сделката.
Сега сигурно ще се появи някой, който ще каже, че самия производител иска да го измами него лично
Vernee в момента са на първо място по популярност сред младите хора(20-29г.)в Китай.Нали не мислите че физически да се намирате там, може да се класирате.
Не,просто искахме да видим тази прословута промоционална цена..поне да напишат някъде,че промоционалните бройки са изчерпани или нещо подобно....не че смисъла на живота ми е да си купя китайски телефон,но някакси е тъпо да обявяват промоция,и да не става ясно къде е цената в крайна сметка...иначе сайта си е ОК...аз също съм пазарувал доста от него...предимно дребни неща и нямам оплаквания...
До тази вечер и аз бях само с отлични впечатления от тях. Но, както се казва винаги има първи път. В една от двете пратките, които получих тази вечер имах няколко неща и едно от тях сякаш го извадих от кошчето за боклук, а не от кутията му. Дребно и евтино е, но е супер дразнещо да ти пратят буквално боклук. Ще им пусна един и-мейл с оплакване и снимков материал да видим, какво ще ми отговорят.