Днес LG приключи с бизнеса с мобилни телефони.
LG TO CLOSE MOBILE PHONE BUSINESS WORLDWIDE
Днес LG приключи с бизнеса с мобилни телефони.
LG TO CLOSE MOBILE PHONE BUSINESS WORLDWIDE
Здревейте, искъм съвет между S21`Ultra и MI 11 Ultra, кой според вас е по добрият избор?
Тези дни чета, че Mi 11 много прегрявали и масово имало рекламаций, да ли и Ultrata ще е така?
Доколкото ми е известно, проблемът се дължи на чипа Снапдрагон 888. Ако същият е вграден и в С21 Ултра, би трябвало да има сходни проявления...
Този пост е редактиран от Velimus; 05-05-21 в 17:54.
Някой има ли преки впечатления от Motorola Moto G30?
moto g30 – смартфон с android | motorola BG
В момента е на 369лв. 6GB/128GB RAM, Android 11, Snapdragon 662
В ценовия сегмент до 400лв. заслужава ли си като работен ежедневен телефон?
Уточнявам, че ме интересуват основно безпроблемна работа, възможно най-дълго време на батерия (не играя игри) и що-годе читава камера (не съм фотолюбител).
За тея пари по-добре Xiaomi Redmi Note 8 Pro, не 9, в случая 9 < 8
Вярно стар модел е и по принцип някои модели на Xiaomi имат проблеми, но в случая имам доста познати и никой не е изревал.
В Banggood тече промо оферта на POCO X3 Pro 8/256GB за $260. Цената е с включена доставка до адрес, застраховка (Shipping Insurance - може и да се премахне) и най-важното няма митница.
Toва за митниците го проучете по-подробно.. Уж пращат някакви неща от склад в Холандия, но нашите митничари гo знаят и tи казват, че трябва да платиш мито.
Иначе POCO X3 е много добре за тея пари е подарък. Но с гаранциите как стоят нещата не знам.
Гаранцията е една студена чаша вода. Оттук с стотина лева отгоре но с гаранция.
Благодаря, колеги!
Попитах конкретно за модела впечатления.
Ще се купува от български магазин, държа на реалната гаранция, не ми се занимава с поръчки от Китай, митници и т.н.
Цената - максимум 370лв.
Xiaomi - ами не ми харесват. Търся Android с Google Play Store, иначе щях да отнеса някое Huawei-че.
Смятам, че тези данни са достатъчни, за да се ограничат моделите до 2-3.