Ми по-нова партида с инсталиран вече 7.1.1 , по-нагоре колегата беше пуснал, че ще има и Орео.
Ми по-нова партида с инсталиран вече 7.1.1 , по-нагоре колегата беше пуснал, че ще има и Орео.
Oreo през април 2018(според мен не на1-ви април)
https://www.gsmarena.com/axon_7_oreo...news-28856.php
SMS получих от Спиди утре да очаквам пратка. Май Axon-ите от Черния петък вече пристигат.
Добре, че писа да си погледна и аз телефона - и аз имам SMS, а не чакам други поръчки от никъде ...
Бихте ли ми препоръчали смартфон ,който да си закупя от БГ . т.е. да има гаранция ? Искам с гаранция, защото за 7 месеца жената умори два китаеца - първо един " Bluboo" - модела вече не помня,издържа само 2 месеца и сега едно Leeago M8 ,който устиска почти 6 месеца . И на двата телефона им умря тъча - спряха да реагират . Уж ги пази нямат следи от изпускане или намокряне и двата бяха с протектор и калъфче и по нейни думи няма причина да се прецакат . Според мен е , че много ги рови ,работата и е свързана с много снимки и писне на имейли и всичко през телефона .С последния беше нащтракла над 10000 снимки - и резултата не закъсня - тъча "умря". Затова искам да купя телефон от тук и с гаранция - марката не е от значение , важното е да прави хубави снимки и да е поне 5" и да издържа на работа разбира се - цена около 400лв. Аз лично съм фен на Самсунг ама парите са малко , пък и телефона не е за мен
Някой redmi note4 или Mi A1 мисля ще свършат идеална работа , макар и да не са много по снимките особено на тъмно .
https://www.tinydeal.com/xiaomi-redm...-p-166503.html
под $200 е в момента от евросклад
преди няколко дена пристигна за племенника ми, 82К точки в антуту, снимките са прилични дори в сумрак (стига персоните да не мърдат много-много)
не знам защо се е скапал тъча, но ме съмнява да е от броя снимки. все пак 10 000 докосвания са буквално нищо
Разгеле пристигна - сега се почва с прехвърляне на информация и ъпдейти - първоначални впечатления - отлични.
Ако не ви открива OTA ъпдейта до 7.1.1 -
- почти същото е , току що ъпдейтнах моя .
Този пост е редактиран от svetlio1; 29-12-17 в 19:45.
Добър телефон, почти нямам забележки. Контактите не ми харесват, нямат кирилица в бързата лента отдясно. Взех му стъклен протектор. Не пасва добре заради закръгленията и не се залепя по 1мм отстрани и го махнах.
И аз съм взел стъклен протектор, но като го видях колко остава отстрани и не го сложих (по-скоро е 2мм) - може и да го пробвам все пак , макар че нещо не ми се струва точно - уж трябваше и протектора да е със скосени страни ама доколкото успявам да видя са точно на обратно
Лентата е кофти, че няма кирилица, но то и на стария ми Самсунг няма , така че съм свикнал и не ми е такъв проблем ... само дето съм забравил, че стария ми е с микро SIM и ще трябва да я сменям, че не ми се занимава с рязане пък и е доста стара - за 400лв е перфектен.
Да, отстрани също остава. Имах предвид че самия протектор не се залепва напълно, точно както е на тоя клип https://www.youtube.com/watch?v=LkukthcdfB8 , грозна работа.
И при мен имаше проблеми с избраните протектори за екран и ги разлепих или поскоро те сами разлепваха
След бързо пристигналия първи Аксон преди 3 седмици, за коледа дойдоха и допълнително поръчаните 2 бр
Ръчно обновяване с 7.1.1 мина успешно
Супер си е Аксона, нямам забележки. Ъпдетнах го до 7.1.1. Весели празници на всички!
Изпратено от моят ZTE A2017G с помощта на Tapatalk
ЧНГ. Само аз ли не си сменям телефоните като носни кърпички. Обичам техниката много, но не виждам нужда постоянно да купувам нови телефони при условие, че този който имам си работи без проблеми. Настоящият ми Le 2 x526 ми харесва много и докато не даде дефект (при мен друго освен батерия не се е разваляло никога) нов няма да взимам.
Това с телефоните май е някаква мания. Но то мерак с пари се гаси.