Страница 168 от 169 ПърваПърва ... 118158166167168169 ПоследноПоследно
Резултати от 2,506 до 2,520 от общо 2531
Like Tree317Одобрявам

ИЗБОР НА СМАРТФОН

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    ...Досега приложението е инсталирано успешно и е потвърдено, че работи на следните устройства:
    Samsung Galaxy S23 Ultra
    Samsung Galaxy S24
    Samsung Galaxy S24+
    Samsung Galaxy S24 Ultra
    Google Pixel 7
    Google Pixel 8 Pro...
    Благодаря за информацията, работи и на Galaxy S23

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Apple беше изхвърлена от челната петица. За първи път в историята всички лидери на китайския пазар на смартфони са китайски марки
    Сега Vivo е пред всички

Apple изпадна от петте най-големи производители на смартфони на китайския пазар.

Apple беше изхвърлена от челната петица. За първи път в историята всички лидери на китайския пазар на смартфони са китайски марки
    Според данни на Canalys, според резултатите от второто тримесечие китайският пазар е нараснал с 10%, до 70,5 милиона устройства.

Apple заема 14% от пазара, падайки на шесто място. Всичко това се дължи на засилената конкуренция с местните производители, които укрепват позициите си.

Лидерите в Китай вече не са Xiaomi или Huawei, а Vivo с дял от 19% и ръст на продажбите от 15% на годишна база. Oppo взе 16% и показа спад от 1%. Honor успя да увеличи продажбите с 4%, като взе 15%, още 15% от Huawei, но успя да продаде 41% повече от година по-рано, така че скоро определено ще заеме трето място. Xiaomi завършва челната петица с 14% дял и 17% ръст.

В резултат на това последното тримесечие стана първото в историята на китайския пазар, когато цялата топ петица беше представена изключително от местни марки.

https://www.canalys.com/newsroom/chi...market-Q2-2024

https://www.vivo.com/bg
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-07-24 в 18:57.
    koko007 одобрява това.

4. Moderator Аватара на Aleksandars
    Тук е от
    Jan 2008
    Живее в
    Plovdiv

От десетина дни използвам Vivo X100S и мога да кажа, че телефона е страхотен. Зa камерите мога да кажа - много добри!!! Ама много.... [emoji41]

Sent from my Vivo X100S using Tapatalk
    gogogogov одобрява това.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Aug 2020

Цитат Първоначално публикувано от Aleksandars Виж публикацията
    От десетина дни използвам Vivo X100S и мога да кажа, че телефона е страхотен. Зa камерите мога да кажа - много добри!!! Ама много.... [emoji41]

Sent from my Vivo X100S using Tapatalk
    Няма изненада.
    От доста време HUAWEI и BBK са в челото на DXOmark,a това че в България доста хора за пръв път чуват тези марки си е техен проблем (на BBK,скоро препоръчах на приятел REALME и се оказа,че за пръв път чувал??) .

https://www.dxomark.com/smartphones/...ei%20P60%20Pro

Дори точно този модел не е с някакъв впечатляващ сензор(1/1,49)за разлика от ULTRA моделите (1/0,98).
    https://www.gsmarena.com/compare.php...idPhone3=12994

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Имам едно BBK керпича недоразумение вкъщи.

Наричали го флагман, защото е с Ген 3. Бил и с някаква "флагманска" камера Литиа 808 . Ползвам 4 годишен флагман на известна марка,който снима много по-добре..

Софтуерните бъгове няма да ги описвам, че са страници....

С всяко обновление нещата се влошават...

Толкова за 400$ и някакви ю/йоана корабно сглобено с некачество писано управление.

Само с части не става.

Трябва да си много луд да платиш 2000 лв за китайска стока в бг.
    Този пост е редактиран от brotzki; 08-08-24 в 18:23.
    espace и ccankov73 харесват това.

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

С риск някои да ме нахранят жестоко, има само един телефон - iPhone. Всичко друго е компромис

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Разбира се , много е вярно. Но някои от нас искат и смартфони...
    Gena_bs и tarlyo харесват това.

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

iPhone за професионална работа - абсурд. Достъпът до файловете е силно ограничен, там файлов мениджър по-различен от системня нямаш. Само някакви скинове.
    Аз ползвам синхронизация на папки с мой собствен сървър с програмата Syncthing. Веднага щом се поави нов файл в указана от мен папка на телефона отива на собствения ми сървър като копие. Понеже сървърът ми е в локална мрежа и е недостъпен от интернет Syncthing позволява синхронизация само ако телефона е свързан с определени WiFi мрежи зададени от мен.
    Това няма как да стане на iPhone, той е просто играчка за деца и престиж за кифли.
    Gena_bs и coverstar харесват това.

11. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Аз, както и предполагам половината свят сме кифлени деца, които обичат да играят.
    Успех с “професионалната” работа през телефон, че и свързана с файлов обмен.
    Благородно завиждам, аз се мъча на лаптоп да работя Но и това не ми се отдава, работната площ е недостатъчна и си трябва и един допълнителен монитор за комфорт.

Телефончета разни много. В общи линии, всички скъпи са хубави. И… си остават телефончета.
    Всякакви флагмани съм ползвал. Всички са били хубави и са ме задоволявали. При айфон има една единствена разлика спрямо всички други - много по-евтин е. Защото не изпитвам необходимост от честа смяна. 3 до 5 години работи ОК - няма забавяния, видими промени и влошаване. Андроиди - без изключение съм сменял на една или две години. Никога повече от две.
    Подобни мнения за професионална работа са несериозни.
    stenly и CubanLinx харесват това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2019

Аз вече 3-та год. съм с Oneplus 9 pro и просто не виждам смисъл да го сменям, перфектен е! Iphone го разкарах отдавна, рестрикции без край. Иначе за съпорта може би си прав до някъде.
    Май почнахме да спорим за вкус, не е много ок!
    brotzki одобрява това.

13. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от biro Виж публикацията
    Това няма как да стане на iPhone, той е просто играчка за деца и престиж за кифли.
    Цитат Първоначално публикувано от koko007 Виж публикацията
    Май почнахме да спорим за вкус, не е много ок!
    Спор трудно може да има, цитираното провокативно тролене го изключва…

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2018

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Андроиди - без изключение съм сменял на една или две години. Никога повече от две.
    Подобни мнения за професионална работа са несериозни.
    Да се чудиш как от над 3 години ползвам Sony Xperia 5 II, който е модел от 2020 година. Нито е станал бавен, нито има нещо, което да не му работи. Доволно бърз е, дори сравнено с нови телефони.
    Gena_bs и Aleksandars харесват това.

16. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2010

Цитат Първоначално публикувано от koko007 Виж публикацията
    Аз вече 3-та год. съм с Oneplus 9 pro и просто не виждам смисъл да го сменям, перфектен е! !
    И сега е актуален този модел.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Аз андроид телефон сменям само като се счупи дисплея при падане.
    Абсолютно професионална работа да - не ползвам скенер от години. Веднага щом получа документ, който трябва да се архивира го щраквам с Office Lens и като съм в обхвата на определена WiFi (офис и вкъщи) всички щракнати документи отиват в сървърите ми, които се репликират в офиса и в къщи. Това как става с iOS?
    А като управител професията ми налага да водя документация на фирмата ми и ето ти професионално ползване.

18. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

По същият начин и при мен се случват нещата ...със Sinology NAS ... във Files съм си направил различни папки, където качвам разни неща и те се репликират на NAS-a ми. TXT то PDF конвертори има за всички платформи. С Automation може да задаваш при различен сценарий какво да се случва. Тоест при определен обхват на някои WiFi да можеш да накараш телефона да прави разни неща. В началото на годината, бяхме в Япония, оказа се, че можем да ползваме дигиталните карти на Suica само с iPhone. Андроидните телефони имат различен NFC чип за Япония и всякакви други версии просто не работят там. Да не говоря за дребни неща като шерване на wifi пароли от един телефон на друг. Та, ще ме прощаваш, но предпочитам да си ползвам непрофесионалният айфон и много ми харесва да съм в тяхната екосистема. Позволява ми да правя неща които не мога с Андроид. Примерно да почна да пиша някакъв документ на телефона и като си отворя лаптопа да продължа да си го пиша от него. Или да ползвам айпада си като допълнителен безжичен екран без лагове и чуденка ще се случи ли.
    Поста ми въобще няма за цел да си мерим телефоните. Всеки има право да си ползва каквото си иска.
    Този пост е редактиран от stenly; 12-08-24 в 18:22.
    CubanLinx одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на дамски смартфон.
    От RolitasR във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 24-11-14, 08:04
  2. Избор на работен смартфон - dual
    От JKanchev във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 30-09-14, 22:18
  3. Помощ за избор на смартфон с цена до 300 лева?
    От blue1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 30
    Последно: 30-10-13, 15:32
  4. Усилвател за Wi-Fi за смартфон
    От alantion във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 31-03-13, 23:05
  5. Смартфон до 250 лв.
    От johny01 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 24-01-13, 04:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе