Страница 169 от 169 ПърваПърва ... 119159167168169
Резултати от 2,521 до 2,531 от общо 2531
Like Tree317Одобрявам

ИЗБОР НА СМАРТФОН

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

Synology е добра платформа, ползвам я от 10 години, но много ограничена. Не можеш да синхронизираш някои файлови разширения - .tmp, .db, .ini и други. Освен това изисква специализиран хардуер с ограничени възможности. Случвало ми се е да има проблем със синхронизацията и на съпорта им отнема месеци да го оправят.
    Шерване на wifi пароли има и в андроид.
    Редакция на един и същ документ от телефона и компютъра ползвам също с тази разлика, че документа не се съхранява на американски сървър :D , а на моя. Само не знам каква е тая суйка, но не ми и трябва щом не я знам.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Мисля да си купя телефон с голяма батерия. Не се обновява системата им Андроид! Важна ли е тя, както и дали това да е 5G, при условие че основно слушам музика онлайн , и от телефона почти всеки ден по 4ч и повече. Ровене в н,ета, и игри не повече от час на ден.

Oukitel WP33 Pro 5G

Doogee V Max Plus

Не качвам данни за телефоните, защото Вие тук сте ми пращали много по-добри и подробни от намерените от мен!

5. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2017

Преди да го купиш виж колко тежи, ще ти трябва колан на панталона задължително ....
    ccankov73 одобрява това.

6. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от Slusatel Виж публикацията
    Преди да го купиш виж колко тежи, ще ти трябва колан на панталона задължително ....
    Благодаря за отговора. Знам че са по-половин кг тези с 22 000 мегампера батерия. Това не ми пречи. Ще е в чантичка през рамо или кръста. И смарт часовник мисля също, че да не го вадя често! Зле съм технически и затова питам за Андроид и 5G. Понеже тук съм чел мнения че не си струва да се дават повече пари, за малки разлики, то това че Oukitel WP33 Pro 5G е по евтин с 280 лева от Doogee V Max Plus, но е с Андроид 13, разбира се и други разлики! То малка разлика ли е версията на Андроид. Интересно е че има други които са с Андроид 12 и 4G, а са по 900 и отгоре. Ето нещо което ме обърква и пак е причина да питам. Ако знаете коректен продавач, моля пишете. Два дена не можах да свържа с Мобисектор. На третия ми се обадиха за да ми кажат че не могат да отворят телефон и видят дали е с пълно бг меню! Другаде са по скъпи!
    Този пост е редактиран от skaiuokar; 28-01-25 в 19:00.

7. Member Аватара на brave
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    London UK

Poco X7 Pro - модел 2025 година 12GB RAM , 512GB Памет, 6000 Маh. голяма Батерия, IP68 водоустойчив, АI изкуствен интелект и бърз процесор. Цена супер Евтин.
    Вижте му спецификациите с GSMArena.
    Вижте и Темата ми за него във Андроид Форума. колко много информация съм дал.
    Който незнае Xiaomi прави POCO и софтуера също е на Xiaomi за хората дето неразбират много много.
    skaiuokar одобрява това.

8.  

9. Member Аватара на Dedo1975
    Тук е от
    Feb 2019

Цитат Първоначално публикувано от skaiuokar Виж публикацията
    Ако знаете коректен продавач, моля пишете. Два дена не можах да свържа с Мобисектор. На третия ми се обадиха за да ми кажат че не могат да отворят телефон и видят дали е с пълно бг меню!
    Не знам колко са коректни, но предвид че имат реален физически магазин от над десет години в София, би трябвало да са читави. Продават апарати от всички марки с големи батерии като KUBOT, OUKITEL, ULEFONE, DOODGE и тн., и тн..
    https://www.pcsales.eu/
    Харесваш си нещо, копираш името на апарата и го постваш в този сайт за да видиш размери, тегло, големина на батерията:
    https://www.gsmarena.com/
    Успех с покупката.
    Този пост е редактиран от Dedo1975; 29-01-25 в 04:02.
    skaiuokar одобрява това.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

5G към днешна дата е абсолютно безмислено да се ползва (освен че ще ви точи батерията) и това по никакъв начин не трябва да ви е фактор при избора на апарат.
    skaiuokar одобрява това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2010
    Живее в
    Бургас

Особено ако планът ви е ограничен по скорост - например 150Мбит/сек, 5G е излишен. Моя план не е ограничен и на спийд тест вдигна 1200Мбит/сек на 5G.
    skaiuokar одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Благодаря Ви от сърце brave, Dedo1975, CubanLinx, dwrbudr. Единият телефон ще е подарък за абсолютно непрентециозен възрастен човек, който е само на фейса, а за мен, може и да си взема като прегледам темата за предложеният от brave , тъй като в момента съм с Xiaomi Mi 10T Pro. Ще видя и в предложените ми сайтове от Dedo1975. А лагодарение на Вас CubanLinx и dwrbudr ми се се изясни, защо телефона на приятеля ми, отваря страници много често, за 5сек най-малко. Той е с план 10Мбит/сек. Описан от Виваком като достатъчен за ровене в нета, слушане на музика онлайн, фейса, ю тюб. Аз съм с 300 и щях да Ви кача снимка на тестовете ми които не са минавали и 150Мбит/сек, то пък взе че вдигна до 264 за първи път у дома.
    brave одобрява това.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

20 е малко, но 150 са пповече от предостатъчни и не мисля, че има някой, на когото да му трябва повече. Не знам с какво трябва да се занимава човек, че да има нужда от по-високи скорости.

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 169 от 169 ПърваПърва ... 119159167168169

Подобни теми

1. Помощ за избор на дамски смартфон.
    От RolitasR във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 24-11-14, 08:04
  2. Избор на работен смартфон - dual
    От JKanchev във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 30-09-14, 22:18
  3. Помощ за избор на смартфон с цена до 300 лева?
    От blue1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 30
    Последно: 30-10-13, 15:32
  4. Усилвател за Wi-Fi за смартфон
    От alantion във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 31-03-13, 23:05
  5. Смартфон до 250 лв.
    От johny01 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 24-01-13, 04:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе