Страница 2 от 169 ПърваПърва 12341252 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 2522
Like Tree311Одобрявам

ИЗБОР НА СМАРТФОН

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Отговор: ИЗБОР НА СМАРТФОН

Цитат Първоначално публикувано от stenly Виж публикацията
    ъъъъъъъ Samsung и LG ? А HTC ? Според мен най-добре кастъмизираният андроид е точно на HTC. Техният Sense е просто убиец.
    В няколко новини написах виждането си, че HTC постепенно затъват и не са това, което бяха.
    Новите им модели закъсняват - за HTC One имаше няколко забавяния, за много други модели има оплаквания от хардуерни проблеми с дадени партиди - HTC One X, One S, като цяло, за мен не са върхът на стабилността и надеждността в последната година.
    Не бих предпочел моделите им пред тези на Самсунг и ЛГ, но разбира се, това може да е пристрастно изказване.
    Все пак, има факти като приходи, загуби и бройки продадени смартфони, които категорично потвърждават по-добрите резултати на южнокорейците.

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Тези цени на нови апарати ли са, без договор, от сериозен магазин ли са?
    Не са на нови апарати разбира се. Написал съм мнението си, че нови се купуват само последен модел телефони като S4. S2 или S3 нов е безмислено пилеене на пари.
    При телефоните се появиха нов вид търговци, като Zorvalth от форум Оферти - https://forum.setcombg.com/zorvalth-...8-android.html
    Хора с изградена репутация, които предлагат 2-ра употреба внос на телефони на прилични цени, сред които могат да се намерят бройки, неразличими от нов.

Цитат Първоначално публикувано от isa Виж публикацията
    да де и говорена,а колко му кара батерийката?!
    Колко... малко, в сравнение с не смартфон. Борбата е да ти кара един ден. Дали ще кара... зависи от ползването. Като изключим iPhone, за който и да е Android смартфон без Note 2 и някои изгъзици на Моторола няма гаранция, че при всякакво натоварване ще ти изкара цял ден....

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от isa Виж публикацията
    Нееееееее за 2 ръка телефони.
    Добре, но е редно да се пише още от начало, че се търси втора употреба, за да се знае какво да се предлага.

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Откъм батерия айфоня ми е фаворит. Моя 4S ако реша да го ползвам само като телефон (но с пуснат постоянно нет през 2G) с около час разговор на ден е стигал до почти 5 денонощия без да е виждал зарядно.

5. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Откъм батерия айфоня ми е фаворит. Моя 4S ако реша да го ползвам само като телефон (но с пуснат постоянно нет през 2G) с около час разговор на ден е стигал до почти 5 денонощия без да е виждал зарядно.
    Хмм, с любимите ни БГ оператори и обърканите приоритети, които са задали - нет през 2Г означава, че нямаш връзка с телефона, когато ползваш нет? Не ти ли е проблем?
    Инак, енергопотреблението на ябълката, било поради по-скромен процесор и дисплей, било поради отлична оптимизация е без конкуренция, така е.

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Не са на нови апарати разбира се. Написал съм мнението си, че нови се купуват само последен модел телефони като S4. S2 или S3 нов е безмислено пилеене на пари.
    При телефоните се появиха нов вид търговци, като Zorvalth от форум Оферти - https://forum.setcombg.com/zorvalth-...8-android.html
    Хора с изградена репутация, които предлагат 2-ра употреба внос на телефони на прилични цени, сред които могат да се намерят бройки, неразличими от нов.
    Аз лично не бих си купил мобилна джаджа още в началото на нейното излизане. Бих изчакал цената да стане по-нормална, ако имам интерес към продукта. Това, че е ново не означава, че си заслужава горницата над по-стар модел.

Въпреки, че точно мобилно устройство трудно бих купил 2-ра ръка, то ако човека е с репутация и гаранция или много близък, бих се замислил над добра оферта и състояние на апарата:rolleyes:
    Този пост е редактиран от pilot; 06-05-13 в 20:19.

7. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Хмм, с любимите ни БГ оператори и обърканите приоритети, които са задали - нет през 2Г означава, че нямаш връзка с телефона, когато ползваш нет? Не ти ли е проблем?
    Инак, енергопотреблението на ябълката, било поради по-скромен процесор и дисплей, било поради отлична оптимизация е без конкуренция, така е.
    Само когато имам нужда от бърз нет, пускам 3G. за нотификация отностно поща и ъпдейти и 2G стига.

8.  

9. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

То че стига, стига.
    Но изпадаш в ситуация ако някой те търси докато 2г данните са активни да не те намери поради погрешно зададен приоритет на данни пред глас от оператора.

10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Нямал съм никога подобни грижи. В момента в който телефона получи обаждане автоматично се спира нета докато приключа с разговора.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Нищо не споменавате за Сони. Все очаквах тази година, екрана на флагмана да е с по-добри ъгли на видимост и Горила глас, а не с протектор:rolleyes:

12. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Показателно е, че никой не е изказал предпочитания за Сони...

Определено на параметри, Xperia Z звучи добре.
    На външен вид и материали е класа над Самсунг сапунерките.
    И въпреки това... май си предпочитам S3-ката, да не говорим за 4-ката, която е отговора на Xperia Z.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

За класа над Самсунга, като материали може би ще е HTC -то, но не и Z-ката според мен. Задният панел ми прилича на пластмаса с протектор. Ама и Самсунг прекаляват с тая пластмаса, при флагманите си...

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Хмм, Z-ката е стъклена и на снимки изглежда страхотно. На мен ми харесва повече от One.
    Утре трябва да я видя наживо, колегата май каза, че по празниците ще се обзаведе с нея.

Нямал съм никога подобни грижи. В момента в който телефона получи обаждане автоматично се спира нета докато приключа с разговора.
    Много интересно. На кой оператор си?
    Нямам лични наблюдения, защото не ползвам 2г, но някъде четох големи теми с оплаквания, че 2 от 3-те БГ оператори (не се сещам кои) са настроили приоритет при 2г - данни и после глас. Което естествено води до проблеми и пропуснати обаждания.

16. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от pilot Виж публикацията
    Нищо не споменавате за Сони. Все очаквах тази година, екрана на флагмана да е с по-добри ъгли на видимост и Горила глас, а не с протектор:rolleyes:
    Аз ползвам смартфон на Сони и съм доволен.Исках най добрия хардуеър в средния клас и изгъзици като NFC.В общи линии дори в момента за около 350лв може да се купи втора ръка Галакси Ейс 2,Галакси С 3 Мини или Xperia P или S.Имам достъп служебно до всякакви модели и се спрях на Сони като не съжелявам за избора напълно удоволетворява нуждите ми.Това че не е с горила глас не значи ,че Сони не ползват тяхна марка закалено стъкло.А фабричния протектор може да е само един голям + Не виждам защо корейците не слагат по С3-С4 поне протектори безплатно както Сони.При HTC се бях спрял на One S докато не видях разбит дисплей на този модел със супер здравия горила глас изпуснат от 1 метър на гранитогрес-това тотално ме отказа от тях а и изостават с продажбите верно.Не съм фен на Сони не ме разбирайте погрешно.Ненавиждам това ,че вадят нов флагман на всеки 6 месеца ,но от друга страна най облагодетелствани са потребителите.Идеалния вариант за смартфон е може би взето по нещо от всяка една марка Колкото до добрите ъгли на видимост май китайците от Леново,ZTE .... са избрали най правилния вариант IPS.
    П.П. Z-ката на Сони е със стъклен гръб забележете ,че пак не е горила глас
    Изненада ще е като излезе 1 на htc той уж ще е алуминиево тяло, но такъв модел японците пуснаха още миналата година и то в средния ценови клас.
    Този пост е редактиран от granity; 06-05-13 в 22:12.

17. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Лично за мен протектори и/или кейсове за телефоните са гадост.

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Абсолютно... всеки има недостатък, както и че IPS е добър вариант, но и Amoled не е лош. То на гранитогрес трудно ще оцелее телефон...А, фабричният протектор е плюс, ама като се надраска/ има видео в нета / и го махнеш пада логото на Сони, при Z, при Т си остава логото на панела. А, нов оригинален протектор с лого не е евтин. Стъклото отдолу в клипа се вижда, че много трудно се почиства от отпечатъци за разлика от Горилата. За драскане не знам как е. Аз лично си ползвам телефон с Горила глас, без протектор и калъф и няма следа от драснато и проблем с чистенето. Разглеждал съм черната Z-ка и не ми харесва, колко отпечатъци събира панела.

Какво да те разбираме погрешно, нали затова е форум да споделяме мнения...
    Този пост е редактиран от pilot; 06-05-13 в 22:48.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 169 ПърваПърва 12341252 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на дамски смартфон.
    От RolitasR във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 24-11-14, 08:04
  2. Избор на работен смартфон - dual
    От JKanchev във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 30-09-14, 22:18
  3. Помощ за избор на смартфон с цена до 300 лева?
    От blue1 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 30
    Последно: 30-10-13, 15:32
  4. Усилвател за Wi-Fi за смартфон
    От alantion във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 31-03-13, 23:05
  5. Смартфон до 250 лв.
    От johny01 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 23
    Последно: 24-01-13, 04:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе