Потвърждавам за battery drain от няколко дни съм с One UI 7 , Android 15, телефона е А54.
Потвърждавам за battery drain от няколко дни съм с One UI 7 , Android 15, телефона е А54.
Самсунг се циганят да пуснат модели с бързо зареждане е и дори флагманите си седяг на 25W.Някой може да ми опонира, че батерията се скапвала бързо, но от личен опит -ползвам от близо 2 години телефон с 67W зареждане и капацитета е спаднал съвсем леко, при положение че се зарежда всеки ден. Скоро си взех и Oneplus Nord 4 на тънка цена, та освен Хуйвея може да се погледне и тоя телефон.
Mediatek се понаучиха да правят процесори- страхотен експириънс, бенчмаркове и т.н., ама след година ползване започват да крашват.Или не са доизкусурили чистенето на файлове и остава боклук, който кара процесора да лагва или нещо друго е.Евала на ябълките- техните бионици след 5 години се държат като току що купени.
аз съм с One+ nord , много добър телефон, добре работи с андроид ауто / с кабел и без/, добра батерия , хубав е , но не е от евтините , не е и от скъпите
А пък при мен с ъпдейта до ONE UI 7 издръжливостта на батерията телефона се повиши (субективно с едни 20-30%) - може да се дължи на новата (за мен) настройка на Always On Display - да гаси екрана, когато телефона е на тъмно (не съм виждал такава опция в предишната ОС).
Иначе СССП (Секи Сам Си Преценя) - парите са си негови и т.н.
Не съм никакъв специалист за да давам оценка, позволих си да пиша за Samsung, защото вярвам в това, което съм написал. Имам някаква представа какво се случва в света на смартфоните защото от поне 10 години следя руския Mobile Review - смятам го за един много полезен източник на информация и с чиста съвест го препоръчвам. Та там (в ******) - по силата на известни обстоятелства - китайските смартфони навлизат много силно и именно в този сайт (който чете руски) може да намери много информация за модели, които даже ги няма в Европа. Има и за премиум марките - даже точно вчера излезе ревю на Samsung Galaxy A36, който споменах в предния си пост.
Пак да кажа: СССП!
// offtopic: Публикувах си поста и се получи "гледам и не вярвам на ушите си" - в този форум съм от 2003 година и не мога да повярвам че в него (вече) не може да се напише думата "Р - У - С - И - Я" ! Какво ви стана бе хора?Тотално изперкване....
Този пост е редактиран от sclera_bg; 20-06-25 в 12:11.