а за този тогава?
GIGABYTE GSmart Roma R2
модел октомври 2013..
Гледам излязъл е нов воден - Lenovo S750 Review Water Proof IP67 Android - Imgspirit изглежда ми доста изкушаващ :-) Мнения :-)
П.С. Държа на това да е воден :-)
Здравейте, аз имам А820, телефона е супер, но имам малък проблем последните дни.
Wifi-я забива на Wifi is turning on...MAC адрес на Wi-Fi, Адрес на Bluetooth и Ip адрес - Не е налично.
Пробвах 2 Custom rom-a, същият резултат.Някой да се е справял с подобен проблем?
трябва да се флашне модема, с ромове проблемът няма как да се реши.
т.е трябва да направя всички тези неща [Урок]Root и как да инсталираме Custom Rom на Lenovo A820. (Страница 1) - Lenovo - Други устройства с Android - Android Форум ?
Reset ! До заводските настройки . От много бъзикане , това е резултата . Иначе телефона си е супер .
Factory reset не помогна.
не.
Това което си дал е, как да се преинсталира системата с друга. Няма нищо общо с това което казах, по на горе. За мен е равно на това, като пример, че аз съм домашен лекар. При мене идва пациент. Откривам херния. Пращам го при теб, за операция на хернията. А ти го оперираш, от апандисит...
Преинсталацията на самият ром или с друг няма как да ти оправи проблема. Трябва или да се преинсталира модем файла, или кърнела. Тука вече нямам никакво понятие, как става на тоя телефон. Нито къде да се намерят нужните файлове.
В страницата, която си дал има все пак три неща, които ще са ти нужни. Това са -флаш тула, риковърито и драйвера за компютъра.
Иначе. При такива и подобни проблеми, е просто смешно да се споменава думата "factory reset"
преди месец си поръчах Lenovo A820 от Aliexpress. След ъпдейта на Lenovo Launcher, мога да кажа, че е един от най- практичните софтуери за Dual Sim телефони. Ползвам постоянно такива и смятам, че е най-удобният такъв. Предният ми телефон беше Samsung Galaxy Grand Duos. Със сигурност не може да се сравнява по отношение функционалността на Lenovo-то. Някои програми го разпознават като HTC телефон. Принципа е същия. Слабости:
1. Майл клиента му спира, когато поискате да отворите даден имейл, но това вече съм го писал във Lenovo feedback-а му. Има и такава възможност, което е перфектно. Аи имейл клиенти има в изобилие.
2. Модела се прави само в Китай, поради което съпорт сайта е китайски но кой не знае този популярен език. Просто го отваряте в Chrome.
Нямам други забележки към момента. Работи изключително бързо и нищо друго не бави и не забива.
От алиекспрес са изключително коректни. Поръчвам редовно от там. 1 Gb RAM върши работа.
- - - - - - - - - -
www.aliexpress.com, fastcardtech.
Излезе ми около 149 USD. На 04/12/2013 го поръчах и на 21/12/2013 беше пристигнал. Ще вметна нещо относно темата за т. нар. "оригинални" стоки и телефони. Вече не е точно така... за тези, които имат представа къде и как се поръчват и правят е кристално ясно. Има разлика със сигурност в сервиза... Lenovo дори и китайско си върши прекрасна работа. До момент съм ползвал само "оригинални" Samsung така че имам ясна представа за разликите, които са минимални.
Този пост е редактиран от Stelt; 26-01-14 в 23:41.
2. Модела се прави само в Китай, поради което съпорт сайта е китайски но кой не знае този популярен език.
Тази забележка ме развесели. И на мен китайският ми е като майчин. От месец и аз съм собственик на китайски телефон Lenovo A706+16 GB мем. карта. Излезе ми 215лв общо. С митници не съм се занимавала, не съм плащала мито и ДДС. За стоки до 30 евро не се плаща ДДС. За стоки до 150 евро се заплаща ДДС. А мито се дължи за стоки над 150 евро. Телефонът си го получих за 14дни. Нямам за сега оплаквания. С две карти е. Работят си и двете. Засега едната я ползвам само за интернет. Не съм ползвала до сега двусимов телефон, не знам другите какви настройки имат, но поне на този може да си избереш коя карта да ти е за разговори и да и изключиш интернета например. Има си БГ меню. Работи си маркета. Вярно рискувам, че няма гаранция, но за тези параметри в БГ ще трябва да дам поне 400лв и нагоре. А за мен лично са си много за телефон. Все пак повече от две години няма да го ползвам. Иначе който се чуди от къде да пазарува да погледне в БГ мама. Теми за китайските сайтове има много. Сетком ми е полезен с инфо какво да си купя, а БГ майките от къде да си го купя.
- - - - - - - - - -
От Алито за сега си поръчах някои дребни неща, но китайците си празнуват новата година и ги чакам вече месец. Не бих рискувала със скъпи поръчки от там. В сайта, от който си взех телефона, поне се плаща с Paypall.
Никой не се замисля за липсата на wcdma 900 MHz при голяма част от китайските телефони.