Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 31
Like Tree3Одобрявам

Помощ за избор на смартфон с цена до 300 лева?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: Помощ за избор на смартфон с цена до 300 лева?

Momchil,понеже аз цитирах продавалник искам да уточня ,че е възможно да се намерят нови и неупотребявани телефони с гаранция.Хората които работят в телекомуникациите ,получават всяка година служебна оферта за замяна на устройството си /смартфон ,лаптоп ,таблет/.Преди два месеца продадох нов S3 за 400лв./Ако ти беше попаднала офертата нямаше да се замислиш нали ?/Понеже предпочитам да взема кеш и да си ползвам миналогодишната Xperia.Знам и други колеги ,които си продават неупотребявани апаратите на прилични цени в Продавалник затова ви насочих да гледате и там.
    blue 1 на твое място бих взел S2 както каза колегата Код това е бивш флагман и неможе да става и дума да се сравнява със Neo L на Sony.
    Понеже търсиш бял вариант Samsung Galaxy Ace 2 i8160 за 190лв.
    Това го видях в линковете пуснати от Kod
    Напълно адекватен хардуеър за изискванията тии на всичко отгоре бял телефон.
    Този пост е редактиран от granity; 29-10-13 в 08:14.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Техно...
    Смисълът на няма да се изказвам беше, че не искам да засягам недалновидността ти да предлагаш телефон, широк 8 сантиметра за жена. Освен, че е смешно е и невъзможно да се работи комфортно с него ако имаш женски крайници. За всеки гьол си има жаби, твоето предложение е напълно неподходящо за обсъжданата жаба.
    Въпрос на вкус. Искаш да кажеш че всяка жена с galaxy S4 е също толкова недалновидна( някакси всеки си решава нали така ) И да ще покажа моя който няма никакви протектори след 6мес.. Аз не си изтървам и не си нося телефона в джоба с ключовете. Просто няма как да ме убедиш че galaxy S2 е телефон който заслужава да се дадат 300лв за него вече.
    Този пост е редактиран от Mr.TECHNO; 29-10-13 в 08:50.

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Техно... къде видя връзката между размерите на този топуз и S4...
    По отношение на втората част, нямам желание да те убеждавам каквото и да е. Написал съм доводите ми за предложението, всеки сам се ориентира оттам нататък.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Ето един хубав дисплей и не чак толкова хубав процесор PRESTIGIO MultiPhone 4500 DUO БЯЛ

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Крис , разликата между двата е малка и не толкова осезаема. Но е факт че от 100 души с такъв телефон, които видях 80 бяха жени. ( Размерът явно има значение )

7. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Техно, разликата в размерите на двете устройства, които обсъждаме е не голяма, а ОГРОМНА. Толкова огромна, че не според моите представи, а според общоприетите стандарти едното е телефон, смартфон, а другото не е! Има немалко разсъждения, защо устройство с ширина над 71-72 милиметра не може да бъде определено в прав текст като телефон.

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

офф,

Да направим една анкета, жените какъв размер....телефон предпочитат.

10. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Момчиле ..........единственото важно нещо е да е с вибрация.
    Momchil и raziel66 харесват това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Колеги, жена ми такива играчки с вибрация си има , сега обаче ще и подарявам телефон. Днес гледах няколко добри предложения, но като оферта и състояние най-ми допадна HTC One X. Телефона е втора ръка, но практически е нов. Гаранцията му е 2 години и цената е 350 лева, в сравнение със галакси с2 как е? Понеже и галакси има, но е със 100 лева по-евтино и пак е с гаранция но не пълна.

12. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Бих избрал ХТЦ-то .....без значение дали е европейската версия с nVidia или хамериканската с Snapdragon. Първо, че е по-нов и с по-приличен хардуер. Второ, ако решиш да му слагаш кастъм ромове ще ти е по-лесно. Трето HTC Sense изглежда с пъти по-красиво от който и да е Touch Wizard на Samsung.

13. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

И четвърто, струва 350лв, а S2 е 250лв.
    При еднаква цена и аз бих избрал HTC - то, но разликата е сериозна, 100лв отгоре на 250-те..., продължавам да съм за S2. Убеден съм, че хардуера му ще е предостатъчен за жена ти.
    И още един плюс - много разпространен модел и са налични купища разнообразни аксесоари, докато за One X не знам какво е положението.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007

Благодаря на всички включили се в темата. В крайна сметка жена ми си хареса HTC Sensation XL- защото бил чисто нов и запечатан (от Щатите ), по-евтин с 50 лева, с подарък кожена папчица и най-вече БЯЛ! Според нея резолюцията била еднаква, понеже тя не виждала разлика в картинките, и какво като процесора бил с едно ядро.........

16. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Откъдето идва извода - не се хаби да помагаш на жена в избора, най-накрая тя ще избере нещо друго
    Честит да й е, пожелавам да няма проблеми, защото неизползвания стар телефон е по-опасен откъм дефектиране от използвания.

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Дано батерията не се е скапала от две годишното стоене.Има и друго-щом е от щатите трябва да се проверят честотите на работа.

18. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Избора е добър аз се колебаех дори вчера да предложа чистия HTC Sensation понеже влиза в този ценови клас и смятам,че е по добро попадение от разните Самсунги.Колкото до това,че е от щатите смятам ,че няма да има проблем с честотите понеже имам много познати ползващи хамерикански телефони с нашите оператори безпроблемно.За батерията -божа работа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помощ за избор на дамски смартфон.
    От RolitasR във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 2
    Последно: 24-11-14, 07:04
  2. Помощ при избор на рисийвър и подходящи тонколони за него до 1000 лева общо
    От ivchoni във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 7
    Последно: 12-08-13, 11:12
  3. Отговори: 7
    Последно: 22-03-12, 23:03
  4. Помощ при избор на LCD TV до 450 лева:)
    От amadeusbg във форум Телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 20-07-10, 10:39
  5. Отговори: 0
    Последно: 16-10-06, 11:29

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе