Да добавя малко отзиви за Elephon P7000. За съжаление няма много хубави неща. Доста нескопосан софтуер, за това оборудване, който общо взето скопява яко машинката. Много проблеми с камерата, с батерията и с 4G. За съжаление няма и ъпдейти, които да пооправят нещата. Четох нещо за други ромове, които се държели доста добре и оправяли проблемите, но няма как да се занимавам с това.

Имам Сони Z-ка още от появата и, Лумия 1020 и Айфон 5s, жената е с S3_ка, децата с Лумии 535, с което трудно мога да бъда нарочен в фенщина към определена марка. Първите три ми трябват за тестове, щото понаписвам мобилен софт.   Апропо - ти или някой от семейството ти притежавате ли което и да е "изделие" от китайския спам в "избор на смартфон"? Изделие написах в скоби, защото аз под изделие без скоби разбирам събирателност от безпроблемен изтестван софтуер, добър хардуер и добра поддръжка ( безпроблемен ъпгрейт, сервиз, гаранция и т.н. ) От всички тия показатели повечето китайските производители ти гарантират по-наточен, но често не работещ добре хардуер за парите си,  а всичко друго е ... хайку: