ПП да напомня, че все пак темата е за смартфони с голям екран, а не както забихме в последните постове китайчета vs маркови. Mi3 не е за обсъждане в тази тема..
ПП да напомня, че все пак темата е за смартфони с голям екран, а не както забихме в последните постове китайчета vs маркови. Mi3 не е за обсъждане в тази тема..
Съжалявам че предишния ми пост не е в темата за марката.Тъй като "голям екран" е разтегливо във времето понятие ти предлагам да прекръстиш темата: "Фаблет-какъв да изберем"
Като собственик на 6", 8 ядрен , 8гб версия за 280лв бих казал че е добре , но 4.4 кит кат не ми харесва като функционалност и ще минавам пак на 4.2.2
Още един интересен фаблет е на път да се появи на пазара:
Asus представи Zenfone 2 в началото на годината, на CES 2015.
Марката винаги ми е била на сърце - дънните платки, видеокартите и нетбуците на компанията са едни от най-добрите на пазара.
Zenfone 2 също е впечатляващ - първият смартфон с 4 GB RAM, процесорът също е от топ ниво - 4-ядрения Intel Atom Z3580 с честота на ядрата 2.3 GHz.
Повече информация, начини за поръчка на Asus Zenfone 2, както и код за отстъпка от цената от Gearbest - прочетете в SetCombG новини
ПП - Знаете ли други смартфони с Intel Atom Z3580 и PowerVR G6430 видео? Интересна ми е комбинацията, аз съм си фен на Intel.
List of smartphones with Intel Atom Z3580 processor :: Kimovil.com
Няма други. 4 гиги ?!?!? ... сега мемори лийка ще се прояви малко по-бавно![]()
Няма, ама скоро ще се поправи тая грешка (визирам китайчетата).
На какво попаднах Jiayu S3 Jiayu S3 4G 5.5 Inch MT6752 Octa Core RAM 3GB 1080P Screen Dual SIM 4G LTE Mobile Phone
ухаа.... 6752 е на 2 ГХц, а с 3 гиги рам това нещо ще е супер сила
видеото малко ще се задъхва на full hd, но 720 на 5.5 инча наистина ще е малко компромис (не че досегашните 64-битови китайчета не са повечето на 720 и никой не се оплаква)
Един и същ телефон с единствена разлика в рама - версиите с 1 и 2гб рам - този с двата гигабайта харчи повече ток почти два пъти.
Странното е че самият firmware е такъв. Малко експериментирах и се оказа че firmware от телефон с 2 гб рам , тръгва без проблем на същия модел с 1 гб рам , но батерията заминава по-бързо.
Обратния тест респективно не стана и не мога да кажа дали проблема е в софтуера или във паметта
Lenovo K3 Note - свеж лимонен смартфон с 8-ядрен процесор, 2 GB RAM и Full HD 1920x1080 дисплей
Преди година, смартфон с 8-ядрен процесор, 2 GB RAM, 4G LTE модул и Full HD 1920 x 1080 пиксела дисплей неминуемо попадаше в списъка на топ моделите на реномирани производители, а ето, че сега говорим за подобни мощни машини, попадащи в бюджетен клас.
С използването на промо код LK3NOTE можете да поръчате смартфона Lenovo K3 Note k50-t5 на цена от $166 – около 290 лева и безплатна доставка.
Имайте предвид, че мобилният телефон е на склад извън Европейски Съюз, така че е възможно при доставката му да мине през митница и да трябва да платите 20% върху цената му, като по този начин, крайната цена на K3 Note ще е около 350 лева.
Повече информация за фаблета Lenovo K3 Note - технически характеристики и възможности за поръчка
AnTuTu Lenovo K3 Note точки - 46066
Определено е по добър и по евтин от Meizu M1Note.Миналата седмица го разцъках и на Антуту даде около 36000 точки.На пръв поглед ми бе допаднал само дето много ми се струваха 400 лева за него.Така и не свикнах с Flyme 4.2. Реших да почакам Lumia 640XL,но сега ще разцъкам и леново-то
Не видях някой в темата да е коментирал Nokia Lumia 1520. Молбата ми е ако има настоящи или бивши собственици на телефона да споделят мнение. Интересува ме конкретно и само този телефон, алтернативи не са ми необходими.
Този пост е редактиран от Shienar; 08-05-15 в 09:27.
Още едно страхотно предложение на чудесна цена - Umi eMax. В Pandawill, to2c (и на други места е възможно да я има същата оферта) от утре 25.05 до 05.06, всеки ден ще има флаш оферта за първите 10бр. на цена от 100$, останалите ще са на редовната 160$.
Освен отличната му цена има още две предимства - корпус от поликарбонат и стомана и капацитет на батерията от 3780mAh!
Този пост е редактиран от gnf; 24-05-15 в 14:07.