телефона е добър и има идеалната резолюция и големина на екрана за човек, който вече не вижда на 100% :D Хареса ми телефона, но за парите си. Не може и да става дума за сравнение с Ми3, просто е друг клас телефон. Има дребни проблеми с рома, но не са за сметка на батерията. Батерията се държи добре, покарах 40 минути с igo за тест на гпс-а - перфектно, пък и голям дисплей и големи цифри, букви, знаци и т. н. всичко се вижда и чува както трябва. Удобен е в ръката, размера ми хареса и е тънък (повече от колкото очаквах, примерно редмито си е дръвче в това отношение и с големите рамки от двете страни и горе/доло) взех му
NILLKIN Xiaomi RedMi Note Nano Anti-burst Tempered Glass понеже до колкото четох, няма закалено стъкло :conf: и това гръбче
Xiaomi RedMi Note SwitchEasy Protective Hard Case и е изглежда супер. От към дизайн няма грижи. Прискърцва лееко като го стишнеш, което не от към плюсовете
Камерата е добра, някой каза, че същата като в Ми3, не бих казал, че е същата обаче ми хареса. Предната камера, май е по-добра от на Ми3, селфитата са добри, предполагам и за гримиране става (не съм тествал :D) Относно звука, чува се добре и на слушалка и на спийкър.