каквото и да е с уин 8.1 - всички простотии на андроида са елиминирани
каквото и да е с уин 8.1 - всички простотии на андроида са елиминирани
А сериите на Леново нямат никаква Горила. Имат само от S8** сериите и не всички, само по-сериозните класове.
Аз за моя S939 - си купих от ImaK протектори и да ти кажа по -здрав скрийн протектор съм нямал досега. а задния е доста удобен и уплътняващ Ама то ако ще става и в кутия да е ............
Може да погледнеш и това Huawei honor 3X MTK6592 Octa Core Android 4.2 SmartPhone 5.5 inch, около 450 лв. му е цената в свободна продажба, като изключим, че е 5,5 инча другите условия май ги покрива
Motorola Moto G - Full phone specifications
1 GB RAM
Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7
CAMERA Primary 5 MP
Мислех, че думата "поне" означава "толкова или повече", а не "толкова или по-малко". Явно съм сгрешил.
Ползвам Мото Г с две карти и 16ГБ вътрешна памет. Купих го за 410лв през пролетта. Много съм доволен от всичко, освен от размера и теглото - апаратът е тежък и дебел в сравнение с повечето с подобни възможности, но беше оптималният избор като цена/качество тогава. Ако не го тормозя изкарва два дни, но ми се е случвало да го зареждам в колата, когато пътувам, защото няма изгледаи да изкара и един ден. Още не съм виждал телефон с Андроид 4.х, който да изкарва пълен ден як тормоз. С Андроид 2.х беше възможно.
A536 си изкарва от 5:30 до 19:30 вечерта без проблем, а цял ден съм на телефона с включено 3G. В този ценови клас няма равен. Не случайно LENOVO вече са на 3то място след самсунг и апле.
Здравейте,
Дилемата все още е пред мен в избора на двусимов телефон с по-горе описаните параметри.
Надявам се още на ваши предложения и насоки.
Ето ти друг вариант Осемядрен смартфон на изгодна цена от 348лв
и още един http://gps6.bg/prestigio-multiphone-...f35xoCsrjw_wcB
Този пост е редактиран от VLADO 66; 30-09-14 в 14:58.
Ей го Ноут с 8 ядра и 5.5 екран 2ГБ рам на цена убиец 340 лв. Мобилен телефон Xiaomi Redmi Note, Dual Sim, 8GB, Бял - eMAG.bg
А и телефона е добър!