Някакви идея къде от София може да се купи нова фитнес гривна /от евтините - макс 30 лв/ ? Става дума за подарък за РД който е в неделя, ако не беше така щях да я поръчам от Али-то,но в случая нямам време.
Някакви идея къде от София може да се купи нова фитнес гривна /от евтините - макс 30 лв/ ? Става дума за подарък за РД който е в неделя, ако не беше така щях да я поръчам от Али-то,но в случая нямам време.
и каква е идета на гривната.....сори за спама
В Лидл имаше някакви с "батут" за Android и iOS. Обади се на телефона за клиенти, да видиш нямат ли някоя изостанала. Вчера видях една ама беше с мнооого нарушена опаковка, та не става за подарък. Цената не помня, но ако е на -33% май ще ти влезе в бюджета.
П.С. Дундю, "фитнес" ли питаш какво е или "гривна"?
Ми не, не мога да намеря линк. Като се замисля, може да е било и кардио-сутиен
Да те ... то и аз линк не намирам. Как ще объркаш гривна със сутиен бре [emoji16]
Екстра е това,ама къде я има ?
П.п. Абе тва 75 евро ли е бре ?!
Дали/къде я има, могат да ти отговорят на телефона за клиенти. Последната която пускаха беше към 50 кинта по спомен. На разпродажба би дошла 33.50лв.
Ето тази от Алито
New tw64 Smartband Smart bracelet Wristband Fitness tracker Bluetooth 4.0 flex Watch for ios android better than mi band-in Smart Wristbands from Consumer Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
се продава тук
Фитнес гривна Fitnes Smart Bracelet НОВА!!! гр. Силистра Изток • OLX.bg
Влизаш във бюджета само където не е в София.
Само дето в Алито е 18лв, а не 29
Прав си колега, но знаеш в Алито колко чакаш. Преди седмица направих 3 заявки и ме сюрпризираха, че била китайска нова година в момента и да се приготвя за 3 месеца чакане отгоре на всичко ако до две седмици не ти пратят стоката заявката се анулира, а след това прочетох, че двата склада са почивка до края на февруари, та ще видим какво ще стане. А тя тази гривна ми се струва е много базов модел ине съм сигурен дали ще му хареса на рожденика, но за толкова пари толкова. Поздрави!
Е то сега по тяхната нова година не се пазарува от тях Миналия месец на 19ти поръчах от там един смарт часовник - пртистигна на 04.02 - две седмици.
Благодарение на един пич от Андроид форума за 20лв се сдобих с Xiaomi Mi Band