Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 17

Фитнес...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2002

Фитнес...

имам някакво намерение да започна да ходя на фитнес, щото килцата доста се понатрупаха, а и започвам да си мисля, че и плужек ще ме бие на канадска борба...и молбата ми е следната - бихте ли могли да ми помогнете с намирането на сайт с безплатни фитнес програми, предимно за отслабване.
    мерси предварително

2.  

3. XaugyTuH
    Guest

Re: Фитнес...

bb-team.org

има си и форум със страшно много въпроси и отговори на начинаещи

4. XAH
    XAH е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Живее в
    София

Другия вариант е да си избереш фитнес зала и там да ти направят персонална тренировъчна програма, както и хранителен режим. Стува около 25 лева комплексно. Аз така направих и за 6 месеца свалих 30 килограма. Но иначе www.bb-team.org е един добър сайт. Има какво да се научи от него.

5. Cko
    Cko е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Aug 2001

tialoto.com

6. Member
    Тук е от
    Jan 2005

само не бъркайте фитнес с бодибилдинг (трупане на мускула маса...)...както явно правят в bb-team.org, където, поне на пръв поглед, доста малко се дискутират аеробни натоварвания (които са в основата на сърдечносъдовата издръжливост, от която пък идват ползите за здравето)

бодибилдингът, но разбиран като развиване на мускулната сила и издръжливост, е един от няколкото елементи на фитнеса...

(даже като се говори за развиване на мускули като част от фитнес програма, не е правилно да се употребява понятието бодибилдинг, който в крайна сметка си е вид спорт с всичките вредности които носи)

from bb-team.org:
    Виж си диетата, може и там да има проблеми, ако искаш добри резултати и загуба на повече мазнини съветвам те ето това :
    Преди тенировка сложни въглехидрати с малко протеин
    след тренировка по равно чист протеин и сложни въглехидрати
    може да си вземеш и някакъв фет бърнер ако положението е
    "по- напечено"
    3 пъти по 20 мин.,не мога да се сетя точно защо,четох го в едно от списанията на олимп беше обяснено и беше логично затова съм сиг. че е вярно.

добре, че в сетком форума компютърните съвети не са такива...имаше да пушат компютри...

ето нещо по-добро: http://www.exrx.net/

ExRx.net (Exercise Prescription on the Net) is a free resource for the exercise professional, coach, or fitness enthusiast." ExRx.net consists of nearly 1900 pages, most of which are found in the Exercise and Muscle Directory..

7. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Не съм привърженик на физически упражнения в затворено пространство.
    Ако имаш възможност наблегни на ходенето, бягането...сред природата.
    Зависи и в кое населено място си. В Сливен се ходи до Карандила - познавам хора, които всеки ден(или през ден) го правеха преди работа. Около 2 часа е отиване и връщане. Натоварването на организма е постепенно и равномерно. Дишането в планината е най-доброто.
    Бягането сутрин е поради липса на планина за изкачване Натоварването е по-голямо, но за мен ходенето си е класиката за човешкия организъм.
    Има си значение на колко годинки си и колко кг.............. Не е така просто - начин на живот е.....

//Преди да пиша прегледах постовете в другите форуми, но някак не ми допаднаха като виждане.
    Може би си е субективно това - важно е какво искаш - дали добра визия (да те харесват), или добро здраве (в дългосрочен план), или добро настроение (в момента).

Най-важното е, че си се решил на някаква стъпка, на промяна някаква.
    Успех ти желая!

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2005

Глад и спорт, така се отслабва, може и да засилите секса, като си намерите любовница.

10. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Мой съвет е да се храниш нормално, но да намалиш постепенно сладкото, безалкохолните, хляба и мазнините. Всеки ден прави упражнения по 15 минути на ден(но всеки ден оттук нататък). Пий повече вода и използвай всяка възможност да ходиш на тенис, плуване или просто да походиш пеша. Не прави никакви резки промени като гладуване, ходене на фитнес 5 пъти в седмицата и каквото и да е друго интензивно, защото меракът ти ще се изпари точно за седмица и после се връщаш в изходна позиция. Трябва изцяло и завинаги да промениш начина на живот към по-правилно хранене на по-нискокалорични храни и повече движение.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2002

мерси много за отзивчивостта. по принцип идеята за съставянето на програма и режим на хранене е най-добра, но в моя квартал няма фитнес зала с инструктор, а не искам да е далеч, защото да мога да хода преди/след работа и за не повече от 15 минути с колело.

12. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Забрави за отсабването с фитнес. На теб ти трявба бягане или пешеходстване. Редуцирай и яденето. Ако бягаш поне половин час на ден ще има голям ефект. В началото почни с не повече от 10 минути бягане.

13. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Ходих да бягам 3 дена подред! После се запитах "Кое е по-хубаво? Яденето или бягането?".
    И ... зарязах бягането.
    Според мен най близо до истината е мнението на Sunny. Тя и изглежда прекрасно, а аз тайно и се възхищавам на стройната фигура.

14.  

15. XaugyTuH
    Guest

Еее отслабването е друга работа, то за това се мисли навреме

16. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Ако има някой от София и му се топят кила ... спорта се казва Скуош, два пъти на седмица по един час и ви стига. Който е мераклия да прати едно ИСКЮ и ще измислим нещо който падне плаща корта

17. Тук е от
    Feb 2005

Хора едно питане имам по темата. Някой да знае добър фитнес в София в Младост или района на прилична цена, малко да влезна в форма, че ме е срам да се гледам в огледалото с това коремче, пък с тая работа нямам време да ходя на далеч. Предварително благодаря

18. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Ходих да бягам 3 дена подред! После се запитах "Кое е по-хубаво? Яденето или бягането?".
    И ... зарязах бягането.
    Според мен най близо до истината е мнението на Sunny. Тя и изглежда прекрасно, а аз тайно и се възхищавам на стройната фигура.
    Благодаря
    Всичко което съм описала е личен опит изнам, че действа, стига човек да е постоянен. Аз да си постоянен не трябва да се подлагаш на много ограничения, защото ще ти избяга постоянството.
    Или още нещо: Яжте само когато сте гладни. Не превръщайте храната в едно от най-големите удоволствия (а то си е така м...ка му...), а като начин да живеете. И се движете повечко като се опитате да го направите така, че да ви е приятно, иначе е гадно. Примерно ако тичате го правете с готина музика (на стадиона или в парка винаги има готини гаджета, които също се вкарват във форма , ходете на скуош или тенис - тича се много, а почти не се усеща, защото игрите са увлекателни. Или просто отидете на разходка с любимия човек...или пък друго с любимия човек

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. домашен фитнес
    От IBANEZ_ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 05-09-10, 23:34
  2. Фитнес
    От go6o78 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 13-09-06, 10:40
  3. Фитнес оборудване
    От ipnaid във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 10-06-06, 18:57
  4. Фитнес програма
    От JOJO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 9
    Последно: 18-08-04, 00:16
  5. Ходите ли на Фитнес???
    От king_pin във форум Анкети
    Отговори: 76
    Последно: 30-04-04, 16:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе