Страница 10 от 13 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 188
Like Tree35Одобрявам

iPhone

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,426
    #136

    Отговор: iPhone

    Всички камери на iPhone 14 Pro са базирани на сензори на Sony. Някои от тях са останали от предишното поколение iPhone.
    Новият сензор на основната камера се казва IMX803


    В мрежата се появиха имената на сензорите за изображения, които се използват в смартфоните iPhone 14 Pro и 14 Pro Max.

    Съдейки по тези данни, основният сензор на новите продукти на Apple е Sony IMX803. Чухме за него по-рано, че това е 1/1.3 инчов сензор с оптичен формат. Припомняме, че iPhone 13 Pro и 13 Pro Max използват основно 1/1,65-инчов сензор за камерата. Като цяло, ако ранните отчети на IMX803 са верни, новите iPhone използват доста голям сензор според днешните стандарти.

    Ултраширокият разчита на сензора Sony IMX633, за който досега не сме чували нищо. Оптичният му формат е неизвестен, но размерът на пикселите тук е 1,4 микрона срещу 1 микрон в предишното поколение флагмани на Apple.
    Но телефото си остава същият – със Sony IMX713 в основата. Сензорът ToF, където се използва Sony IMX590, също не е променен. Предната камера е базирана на новия сензор Sony IMX714, чиито параметри също не са известни.

    https://m.weibo.cn/detail/4820925759621482

    - - - - - - - - - -

    С iPhone 14 е по-добре да не се качвате на влакче в увеселителен парк. Телефонът възприема претоварванията като инцидент и се обажда на спасителната служба
    „Собственикът на този iPhone претърпя сериозна катастрофа...“ Въпреки че всъщност собственикът на телефона се забавлява в парка


    Веднага след пускането на iPhone 14 блогърите започнаха да тестват детектора за аварии в реални условия и се оказа, че той наистина работи добре. Но сега функцията има неочакван недостатък: сензорите за g-force в телефона (жироскоп и акселерометър) определят като инцидент ... возене на влакче в увеселителен парк.

    „ Откакто iPhone 14 беше пуснат в продажба, центърът за спешни повиквания близо до увеселителния парк Kings Island получи най-малко шест телефонни обаждания, в които се казваше: „Собственикът на този iPhone е претърпял сериозен инцидент...“ Освен че собственикът просто беше на влакче в увеселителен парк “, написа в Туитър Джоана Стърн, колумнист и редактор на The Wall Street Journal. Като доказателство са предоставени аудиозаписи на подобни призиви „от името на iPhone“ към спасителната служба 911.

    С течение на времето Apple очевидно ще прецизира функцията Crash Detection и ще спре да бърка влакчета в увеселителен парк за инциденти, но дотогава потребителите се съветват преди да седнат в атракциона, да включат режима в полет или да изключат Crash Detection. Или просто не вземайте телефона си със себе си.

    https://twitter.com/JoannaStern/stat...06766704369667
    https://www.theverge.com/2022/10/9/2...rash-detection

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,426
    #137

    Отговор: iPhone

    Руснаци разбиват кола, за да тестват функцията за уведомяване за катастрофа на iPhone 14
    Откриването на катастрофа не работи


    Създателят на канала в YouTube Худаков в своя преглед на iPhone 14 реши да провери как работи функцията Crash Detection в *****, благодарение на която смартфонът сам се обажда на спасителната служба след инцидент.

    За експеримента блогърът използва автомобил ВАЗ-2108, а смартфонът iPhone 14 е монтиран на държач, монтиран на предното стъкло. След сблъсък с бетонен блок със скорост около 40 км / ч, iPhone 14 не реагира на инцидента.

    iPhone 14 повика ли спасители? Нито веднага след удара, нито пет минути по-късно iPhone 14 не реагира. В същото време преди това смартфонът е бил в колата в продължение на един час с включен навигатор към мястото на удара, тоест „разбрал“ е точно, че е в колата.

    Худаков
    Рецензентът потвърди, че функцията „Обаждане след тежък инцидент“ е активирана в настройките на смартфона.



    Apple по-рано заяви, че за да работи тази функция, трябва да отговаряте на минималните изисквания : iPhone трябва да бъде свързан с Bluetooth или CarPlay. Освен това колата трябва да измине определено разстояние: ако GPS в смартфона показва, че колата се е движила по пистата, тогава вероятността функцията да се задейства ще бъде по-висока.




    Тест на iPhone 14 за 3 милиона рубли: Tesla Model S беше разбит в *****, за да провери работата на функцията Crash Detection
    Тестът е проведен от професионалисти от НАМИ


    Популярният технологичен блогър Валентин Петухов, известен под прякора Wylsacom, публикува ново видео в канала си в YouTube, в което разбива Tesla Model S с два смартфона от серия iPhone 14, за да тества функцията Crash Detection.

    IPhone 14 беше инсталиран на предния панел в конвенционален магнитен държач, iPhone 14 Pro беше залепен към задната седалка. И в двата смартфона беше активирана функцията "Обаждане след тежък инцидент".

    След катастрофа със скорост около 64 км/ч, по време на която колата беше силно повредена, както и манекените (тествани от професионалисти от НАМИ), iPhone 14 се удари в предното стъкло, но продължи да снима видео, а iPhone 14 Pro остана на мястото си. В същото време нито един от смартфоните не се е обадил на спешната служба и не е изпратил съобщения до запазените контакти.



    Wylsacom в края на видеото предположи, че тази функция просто не работи добре във всички региони на света, а не в *****. В крайна сметка той не определя всички произшествия, а само тези, за които са изпълнени различни условия (връзка с мултимедийната система на автомобила, движение по магистралата известно време преди произшествието и т.н.). И обикновено произшествията се случват неочаквано: човек може просто да влезе в кола, след което друга кола ще влезе в нея. А iPhone 14 не реагира на подобни инциденти.

  4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,426
    #138

    Отговор: iPhone

    Най-накрая перископ. Доставчикът на Apple разкрива подробности за iPhone 15
    Largan е основният доставчик на лещи за iPhone


    Представители на веригата за доставки на Apple потвърдиха изтеклите преди това слухове, че Apple наистина ще добави перископен телеобектив към серията смартфони iPhone 15.
    Според слуховете в индустрията Apple разработва собствен перископен модул през последните години и сега компанията е готова да го представи в следващото поколение на своите смартфони.

    Largan е основният доставчик на лещи за iPhone. Председателят на компанията Лин Енпинг каза, че следващата година ще бъде трудно да се пуснат нови модели, които ще трябва да бъдат пренастроени. В сравнение с традиционните телеобективи, новите обективи ще имат стъклени лещи и призми, а цената ще бъде сравнително висока.
    - Largan Precision Co., Ltd - Contact

    Lin Enping добави, че това е първият път, когато този производител използва перископен модул - това също сочи към Apple. Също така се съобщава, че в този модул е ​​решено да се откажат от пластмасовите лещи и да се използва хибриден дизайн.

    Според IT House, Apple поставя изключително високи изисквания към качеството на изображението на новия смартфон. За да направи това, Largan вече е придобил ново оборудване и също така активно разработва технологията за намаляване на шума Flare, която ще бъде ключова в перископния обектив на iPhone 15.

    Предполага се, че перископният модул ще се използва в моделите iPhone 15 Pro и iPhone 15 Ultra.

    https://news.mydrivers.com/1/865/865300.htm
    https://www.ithome.com/0/646/622.htm




    Съобщава се, че Apple подготвя големи промени в дизайна на своето приложение Messages.
    https://www.macrumors.com/2022/10/14...-messages-app/
    https://twitter.com/MajinBuOfficial/...74968904056832

  5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,426
    #139

    Отговор: iPhone

    „Моят iPhone 14 Pro Max се превърна в тухла“, потребителите съобщават за грешка с автоматични актуализации в iOS 16
    В някои случаи ви спасява "твърдо рестартиране".


    Според iPhones.ru, потребителите на Reddit от цял ​​свят се оплакват от неприятен бъг в iOS 16.

    При включена автоматична актуализация iPhone се опитва да инсталира нова версия на софтуера, но замръзва в процеса. На сутринта собствениците откриват, че техните смартфони показват само логото на Apple. В същото време при ръчно актуализиране всичко върви без никакви оплаквания.

    По-долу са някои потребителски отзиви:
    Наистина съм отчаян, моят iPhone 14 Pro Max се превърна в тухла снощи. Работи страхотно, снощи нямаше актуализация, просто го заредих, а тази сутрин просто умря. Опитах всички процедури, за да се опитам да го събудя, но той все още е тухла.

    Това се случи и с моя iPhone 14 Pro. Мисля, че той изтегли актуализацията за една нощ.

    И при мен е така. Опитах да възстановя на iPhone 14 Pro, но не се получи.
    Във форума на Reddit те съобщават, че в някои случаи спестява „твърдо рестартиране“ с алтернативно натискане на физически бутони, но този метод не работи за всички.

    В други случаи ново качване на фирмуера на устройството ще помогне. Дали да деактивирате или не автоматичното инсталиране на актуализации зависи от вас.

    https://t.me/iphonesru/8994
    https://www.reddit.com/r/iphone/comm..._this_morning/




    Apple призна грешката „SIM не се поддържа“ на iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max
    Компанията казва, че проучва проблема и отбелязва, че не е хардуерен.


    Apple призна още един бъг в iOS 16, засягащ потребителите на iPhone 14. Този път става дума за поддръжка на мобилни данни и SIM карта.

    В бележка, споделена с MacRumors, Apple признава, че някои потребители на iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max може да видят съобщение „SIM не се поддържа“ на своите устройства. След показване на изскачащо съобщение, iPhone може напълно да замръзне. Apple казва, че проучва проблема и отбелязва, че това не е хардуерен бъг, добавяйки, че клиентите трябва да поддържат софтуера си актуален.

    Докато разследването продължава, Apple съветва клиентите да изчакат няколко минути, за да видят дали съобщението ще изчезне. Ако не изчезне, не трябва да се опитвате да възстановите устройството. Вместо това потребителите трябва да се свържат с Apple Store или оторизиран сервизен доставчик, където могат да подадат заявка за техническа помощ за разрешаване на проблема.

    Спомнете си, че веднага след пускането на пазара iPhone 14 имаше няколко проблема, включително активиране на устройството и вибрации на камерата. И двете бяха решени в актуализациите на iOS 16. Apple в момента тества iOS 16.1 и се очаква да стартира по-късно този месец.

    https://www.macrumors.com/2022/10/17...ne-14-sim-bug/

  6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,426
    #140

    Отговор: iPhone

    Черен екран, смартфонът не се включва. Потребителите на iPhone 14 Pro съобщават за нов проблем
    Все повече публикации като тази.


    Много потребители на китайската социална мрежа Weibo съобщиха за проблем, който засяга някои смартфони iPhone 14 Pro. Те показват черен екран и не се включват.

    Един от потребителите влезе в подробности за това как новият iPhone 14 Pro се зарежда преди лягане, но на сутринта не успя да го включи. След разговор с официалната техническа поддръжка на Apple, той успя да рестартира смартфона принудително, но в крайна сметка установи, че батерията е напълно разредена.

    Поддръжката на клиенти на Apple каза, че проучва ситуацията, така че все още не е открита конкретна причина. Трябва да се отбележи, че това не е единичен случай. Много потребители на iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max са изправени пред подобна ситуация: черен екран, смартфонът не се включва.

    Ако този проблем е свързан с грешка в операционната система iOS, тогава Apple трябва да го коригира в следващата актуализация.

    Според последния доклад на инвестиционната банка Nomura Securities, Apple „ненормално увеличава“ производствените поръчки за стандартния модел iPhone 14 и също така се готви за ценова война .

    https://news.mydrivers.com/1/869/869817.htm?utm

  7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,426
    #141

    Отговор: iPhone

    iPhone 16 Pro и 16 Pro Max ще растат, а iPhone 17 и 17 Plus най-накрая ще получат 120Hz екрани. Това е от доверен източник.
    Прорезът Dynamic Island ще изчезне от iPhone 17 Pro и 17 Pro Max


    Смартфоните iPhone Pro в гамата за следващата година ще нараснат значително, а по-младият iPhone 17 най-накрая ще получи 120Hz екрани.

    Рос Йънг, индустриален анализатор и основател на изследователските компании Display Supply Chain Consultants и DisplaySearch, потвърди собствените си данни, че iPhone 16 Pro и 16 Pro Max ще бъдат по-големи от своите предшественици. Първият ще получи 6.27-инчов дисплей, докато вторият ще има 6.86-инчов панел. Вероятно Apple ще ги нарече съответно 6,3 и 6,9 инча.

    Дисплеите ще бъдат 120Hz и все още ще имат същото изрязване на Dynamic Island. Моделите iPhone 16 и 16 Plus ще запазят размера на своите предшественици и 60Hz екрани.

    В линията iPhone 17 по-старите модели ще получат същите панели като iPhone 16 Pro и 16 Pro Max, но вместо изреза Dynamic Island, те ще имат изрез само за предната камера и модулът Face ID ще бъде поставен изцяло под екрана. Но моделите iPhone 17 и 17 Plus ще запазят Dynamic Island, но най-накрая ще получат 120-Hz панели.

    Чрез работата си Йънг има достъп до информация, свързана с дисплеите, така че често знае повече от обикновените вътрешни хора. По-специално, той говори за 120 Hz екрани в iPhone 12 Pro и 60 Hz екрани в по-младите устройства от линията.
    Спецификации на дисплея на iPhone 16 и iPhone 16 Plus:
    • Размер: 6.12"/6.69"
    • Съотношение на страните: 19.5:9
    • Прорез/дупка: С форма на хапче и динамичен остров
    • Задна платка: LTPS
    • Честота на опресняване: 60 Hz

    Спецификации на дисплея на iPhone 16 Pro и iPhone 16 Pro max:

    • Размер: 6.27"/6.86"
    • Съотношение на страните: 19.6:9
    • Прорез/дупка: С форма на хапче и динамичен остров
    • Задна платка: LTPO
    • Честота на опресняване: 120 Hz

    Спецификации на дисплея на iPhone 17 и iPhone 17 Plus:

    • Размер: 6.27"/6.86"
    • Съотношение на страните: 19.6:9
    • Прорез/дупка: С форма на хапче и динамичен остров
    • Задна платка: LTPO
    • Честота на опресняване: 120 Hz

    iPhone 17 Pro и iPhone 17 Pro Max:

    • Размер: 6.27"/6.86"
    • Съотношение на страните: 19.6:9
    • Прорез/дупка: Перфорация + Face ID под екрана
    • Задна платка: LTPO
    • Честота на опресняване: 120 Hz
    https://twitter.com/DSCCRoss/status/1663560571839746053
    https://9to5mac.com/2023/05/30/iphon...ize-promotion/





    http://www.fsb.ru/fsb/press/message/...sbMessage.html
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-06-23 в 19:50.

  8.  
     
  9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,426
    #142

    Отговор: iPhone

    iOS ще стане по-скоро като Android. Apple работи с Европейския съюз, за ​​да позволи изтегляне на приложения от източници на трети страни
    Но не е ясно дали потребителите от други страни ще имат такава възможност.


    Промените в законодателството на ЕС ще принудят Apple да премине към USB-C, зарязвайки Lightning, и това ще засегне iPhone на всички пазари. Освен това, очевидно, Apple ще трябва да позволи на европейския пазар да изтегля приложения от източници на трети страни, а не само от App Store. Съобщава се, че компанията все още работи със законодателите на ЕС, за да изпълни всички изисквания на последните.

    Искаме да сме сигурни, че всичко, което правим, го правим правилно за нашите клиенти. Работим върху съответствието със сигурността на ЕС и как ще изглежда то
    Крейг Федериги, старши вицепрезидент на софтуера на Apple

    В същото време Apple все още не е казала нито дума за подобни възможности за потребителите на iOS извън Европейския съюз. Ако в случая с USB-C запазването на Lightning за определени пазари би означавало усложняване на производството, то в предвидената ситуация говорим само за софтуер, така че Apple може поне теоретично да позволи изтегляне на приложения от източници на трети страни само за ЕС. Поне докато подобни изисквания не бъдат поставени от други страни.

    https://www.imore.com/ios/ios-17/yes...t-about-the-us



    Започна производството на iPhone 15. Сега е пробно, а до края на юни започва серийното производство
    Foxconn е изправен пред задачата да произведе 85-90 милиона смартфона от линията


    Според ресурса Pandaily пробното производство на смартфони iPhone 15 завършва във фабриката на Foxconn в Джънджоу, последвано от серийно производство на нови продукти скоро - преди края на юни.

    Преди това имаше слухове, че има проблеми с новите 48-мегапикселови сензори за iPhone 15 и iPhone 15 Plus, след което се предполагаше, че поради това началото на масовото производство може да бъде отложено. Но сега се съобщава, че всички проблеми са решени.

    Apple има много амбициозен план за производство - компанията очаква да събере 85-90 милиона броя iPhone 15 (от които традиционно по-популярните Pro версии представляват по-голямата част от тях). За да гарантира изпълнението на плана, Foxconn увеличи паричните бонуси, когато нови служители подпишат договори.

    Pandaily отбелязва, че в допълнение към Foxconn, Shenzhen Luxshare Precision ще сглобява iPhone 15 Pro и iPhone 15 Pro Max.

    https://pandaily.com/iphone-15-serie...-in-zhengzhou/
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 14-06-23 в 20:19.
    hgeorgiev одобрява това.

  10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна
    Мнения
    41,426
    #143

    Отговор: iPhone

    Apple пуска първата публична бета версия на iOS 17 и iPadOS 17: кой може да инсталира и как
    Преди това платформите бяха тествани сред разработчиците


    Apple пусна първите бета версии на новите си мобилни платформи iOS 17 и iPadOS 17. По този начин всеки може да инсталира и изпробва iOS 17 и iPadOS 17 на своите iPhone и iPad, без да е обвързан с акаунт на програмист.

    Apple обяви iOS 17 и iPadOS 17 през юни на Световната конференция за разработчици. Досега е имало тестване на ранни компилации сред разработчиците, като общо са пуснати три такива версии.

    Сега можете да тествате нови платформи, като просто се регистрирате за бета софтуерната програма на Apple. Първата публична бета версия предлага същото съдържание като третата бета за разработчици. Преди инсталиране се препоръчва да архивирате важна информация на вашите устройства.

    След като се регистрират , инсталират потребителски профил и рестартират устройството, членовете на програмата могат да изтеглят актуализации на iOS 17 и iPadOS 17, като отворят приложението Настройки, отидат на Общи и активират опцията iOS 17 Public Beta под Актуализация на софтуера.
    https://beta.apple.com/
    https://idmsa.apple.com/IDMSWebAuth/...1#ios-download

    iOS 17 и iPadOS 17 се поддържат от следните устройства на Apple:

    iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max
    iPhone 13, iPhone 13 mini, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max
    iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro и iPhone 12 Pro Max
    iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max
    iPhone XS и iPhone XS Max
    iPhone XR
    iPhone SE (2-ро поколение и нагоре)
    iPad Pro (2-ро поколение и по-нови)
    iPad Air (3-то поколение и по-нови)
    iPad (6-то поколение и по-нови)
    iPad mini (5-то поколение и по-нови)

    https://www.macrumors.com/2023/07/12...7-public-beta/

  11. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #144

    Отговор: iPhone

    Поправка, преди няколко дена, Apple пусна първата публична бета на iOS 17. Преди това си имаше няколко девелопърски бета версии.

  12. Member
    Тук е от
    Jan 2017
    Мнения
    590
    #145

    Отговор: iPhone

    Нищо кой знае какво и тази година. Повечето слухове, които циркулираха от месеци се оказаха реалност. Дали Apple все по-трудно могат да опазят разработките си в тайна, или по-скоро нарочно "уж" изпускат детайли в пространтството. Явно смартфоните достигнаха своя пик в развитието си и трудно ще видим нещо революционно в близките години.

  13. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #146

    Отговор: iPhone

    Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Нищо кой знае какво и тази година. Повечето слухове, които циркулираха от месеци се оказаха реалност. Дали Apple все по-трудно могат да опазят разработките си в тайна, или по-скоро нарочно "уж" изпускат детайли в пространтството. Явно смартфоните достигнаха своя пик в развитието си и трудно ще видим нещо революционно в близките години.
    Звучи несериозно, но лично за мен usb-c е големият ъпгрейд, който прави 15-ката интересна.

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Jan 2017
    Мнения
    590
    #147

    Отговор: iPhone

    За доста хора си е сериозен ъпгрейд (аз не съм от тях). Цяла година се дискутира преминаването към USB-C. И пак половинчата работа. Поне за pro моделите да бяха вкарали Thunderbolt (може би догодина ). За мен лично, от 13 насам няма нищо, което би ме накарало да ъпгрейдна. Ще видим догодина как ще е.

  16. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #148

    Отговор: iPhone

    Хм?
    Защо пък 13? То е като 12.
    Поне за мен де. Аз си карам с 12 мини, чудя се дали и 15 да пропусна или е време.

  17. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia
    Мнения
    6,621
    #149

    Отговор: iPhone

    13-ката, позволяваше две еСим карти да работят едновременно. Това беше големият плюс ...е и 120 херцовият екран, динамичният остров също много ме радва в сравнение със статичният ноч. На 15ката, ми харесва, че са разкарали стъклото отзад и сега корпуса трябва да е още по-здрав (при едно падане, така яко изкривих корпуса на 13 про, че се учудих как дисплея остана здрав). Лично аз съм с 14 про макс и не виждам никакъв смисъл да сменя към 15ка. Освен ако не искам да доплатя много малко пари за ъпгрейда.

  18. Member
    Тук е от
    Jan 2017
    Мнения
    590
    #150

    Отговор: iPhone

    13 pro/max са с най-добрата батерия (засега), по-добър дисплей (от предишните серии) и камерата. А мини серията официално я спират.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 13 ПърваПърва ... 89101112 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. iphone 5SE
    От fXOrange във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 28
    Последно: 07-02-16, 22:28
  2. iPhone 6
    От hristoslav2 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 14-02-14, 14:43
  3. iphone 4S
    От maroon във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 21-12-11, 09:00
  4. Продавам iPhone 2G 8GB
    От vla във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 07-10-11, 13:04
  5. iPhone 3G
    От Bvlgari във форум Технологии
    Отговори: 1
    Последно: 18-09-08, 22:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе