Страница 14 от 14 ПърваПърва ... 4121314
Резултати от 196 до 203 от общо 203
Like Tree35Одобрявам

iPhone

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: iPhone

iPhone 16 Pro and iPhone 17 Pro Camera Evolution
    https://x.com/MajinBuOfficial/status...65718089236601

iPhone 17 Lineup from 3D CAD
    https://x.com/MajinBuOfficial/status...99007167041844

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Новите още не са излезли, те тръгнали да правят сравнение Тази плочка на 17 pro (max, ultra или както там ще се казва) ако наистина така я плеснат отзад, нямам думи.... За мен 16 pro е голямо разочарование и за пръв път съжалявам, че съм си сменил телефона (лоялен съм към марката от 5-та серия насам). Единствения плюс, който намирам за себе си е, че идвайки от 14 pro max, 16 pro като размер е доста по-удобен в ежедневието (педерастки чантички не нося). Apple се изложиха много с предварителните реклами на изкуствения интелект. В последствие се оказа, че не са готови. Дали се дължи на хардуер и/или на нещо друго, не знам. Да не споменаваме и epic fail-а със Siri от последните дни. Хората може да са овце, но чак такива идиоти не са. Така, както ги виждам нещата, започват лека-полека да тръгват надолу. Не очаквам нещо кой знае какво нито от 17-та серия, нито от 18-та. Със сигурност ще им дам още един шанс (може би с 18), но ако продължават така, след това вече бих пробвал нещо различно.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 22-03-25 в 19:21.

4. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Мм, не знам. Аз се пробвах няколко месеца с Андроид, но не стана работата….Почти се бях навил за S25…
    Най- ме подразни, че не успява да набере гласово нищо(почти).То имена променях, кво ли не пробвах - нищо не става.
    А го ползвам постоянно. Със Сирито - никакъв проблем - веднага разпознава.
    Четох много и за проблема с батериите на 16 и видях, че при “нова инсталация” без да копираш стария телефон издържали нормално.
    Отбих колата и си викам - Андроиде, последен шанс. Опитах да набера през Андр. ауто десетина познати - ядец - 0 попадения.
    Звъннах в А1 - имаха 16 Макс - отидох, вечерта нова инсталация и воала - всичко работи както трябва.
    Батерията ме изкарва 2 дена, Сирито ме слуша , при шофиране с Уейза нито загрява, нито излапва заряда.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

За max-a вярвам, че е така. На мене 14 pro max след 2 години позлване ми караше по два дена ако не го напъвам. С нормално ползване по ден и половина. С новия на мъка мога да изкарам ден и половина и то с доста ограничения в ползването. Повече малък телефон не, колкото и да е удобен. А 16 pro е много удобен, но батерията просто не става.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Всички се готвят да произвеждат iPhone 17, iPhone 17 Air, iPhone 17 Pro и iPhone 17 Pro Max с нов дизайн: появи се снимка на макетите - това са тези, използвани от производителите на аксесоари
    Съобщението се очаква през септември

Insider Majin Bu публикува снимка, показваща макети на всички смартфони от новата линия: iPhone 17, iPhone 17 Air, iPhone 17 Pro и iPhone 17 Pro Max.

Такива метални заготовки, които се създават по прецизни чертежи, обикновено се използват от производителите на аксесоари за производство на защитни фолиа, стъкла и калъфи за нови смартфони.

Този път дизайнът на смартфоните ще бъде много по-различен от дизайна на техните предшественици, за първи път през последните няколко години.

Говори се, че iPhone 17 Air е с дебелина само 5,5 мм, което го прави най-тънкият смартфон на Apple досега. Дължината и ширината му ще съответстват на размерите на iPhone 17 Pro Max – съответно около 163 мм и 77,6 мм. И двете устройства ще получат 6,9-инчови екрани с тясна рамка.

Информаторът Majin Bu по-рано разкри точни данни за цветовете на iPad mini, iPhone 12, дефекти в iPhone 15, а също така публикува точни снимки на макети на iPhone 16.

https://x.com/MajinBuOfficial/status...84282228146406

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Много добро видео. Хората, които могат да работят с такава прецизност обаче според мен се борят на пръсти. Аз лично не бих рискувал да си поверя телефона на някой анонимник само заради едната памет.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2017

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Говори се, че iPhone 17 Air е с дебелина само 5,5 мм, което го прави най-тънкият смартфон на Apple досега. Дължината и ширината му ще съответстват на размерите на iPhone 17 Pro Max – съответно около 163 мм и 77,6 мм. И двете устройства ще получат 6,9-инчови екрани с тясна рамка.
    Взех Air-а и направих грешката моментално да си продам 16 Pro-то. Изтраях го точно две седмици и направих бартер отново за 16 Pro, че даже си и доплатих (хитрата сврака с двата крака) за тарикатлъка Звука е под всякаква критика и най-големият минус лично за мен (не предполагах, че консумирам толкова много съдържание директно през телефона), а единичната задна камера също си каза думата. Този телефон е за хай тек маняци, които винаги се разхождат с по няколко устройства или за кисели бизнес лелки и чичаци, които си ползват телефоните предимно за ало ало, мейли, документи и т.н. Плюсовете са му дизайна, подобрения (и по-голям) екран и 12-те гиги рам, които определено се усещат дори при елементарна работа. Батерията му, макар и по-малка по статистика, издържа почти колкото на 16 Pro. Общо взето дизайнерска гъзарийка, която според мен няма да се радва на широка подкрепа у нас по обясними причини. Интересно ми е дали ще има втора версия. Предполагам зависи от продажбите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 14 ПърваПърва ... 4121314

Подобни теми

1. iphone 5SE
    От fXOrange във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 28
    Последно: 07-02-16, 23:28
  2. iPhone 6
    От hristoslav2 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 14-02-14, 15:43
  3. iphone 4S
    От maroon във форум Коментирай новина
    Последно: 21-12-11, 10:00
  4. Продавам iPhone 2G 8GB
    От vla във форум Приключили продажби
    Отговори: 3
    Последно: 07-10-11, 14:04
  5. iPhone 3G
    От Bvlgari във форум Технологии
    Последно: 18-09-08, 23:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе