Хубавото в случая е, че не е скъп ремонта. Просто трябва да попаднеш на читав сервиз. Оригиналните ще искат да ти сменят цялата дънна платка.
Хубавото в случая е, че не е скъп ремонта. Просто трябва да попаднеш на читав сервиз. Оригиналните ще искат да ти сменят цялата дънна платка.
Този път не виждам причина да си сменя телефона с нов модел. Особено ако операционката се окаже оптимизирана както обещават. За часовника обаче се замислям дали да не сменя поколението.
Apple A12 е първия 7nm процесор ,който достига до масовия пазар. Произвежда се от TSMC.
Абе тия парите за нищо ги нямат вече, как беше вица - паднах , нещо изпука ... дано да е крак
![]()
Скъпи са, да . А и след година-две вече няма да са модерни..... Още малко време и живот и здраве, ще трябва да минаваме на сгъваемите дисплеи...![]()
Мисля, че ще бъде интересно предложение на МС.... Още малко и иде...![]()
По обстоен хардуерен преглед на новия IPhone.
Apple iPhone Xs Max Teardown
Здравейте, за да не отварям нова тема ще ползвам тази.
Искам да попитам някой има ли впечатления от Iphone XS, конкретно от версията с 64GB памет. Това, което най-много ме интересува е с колко памет реално ще разполагам ако си закупя тази версия, тоест след софтуера и приложенията, които са фабрично заложени колко GB остават.
Реално паметта ще ми е необходима най-вече за снимки. Игри не играя, а музика от телефона не слушам.
Благодаря предварително за споделените мнения. Поздрави.
Аз съм с xs max 256g - супер бърз телефон с мнооого добри снимки. 64 гига ще го напълниш бързо . Аз имам 9000 снимки и съм с 130г свободни.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ще имаш поне 60GB свободни с фабричните приложения. Не помня дали големите Garage Band, iMovie и офис пакета бяха инсталирани по дефолт или се сваляха допълнителни (при желание).
Кво му се чудиш , нали има облак ... С телефон за по 2000лв (че и повече) няма да я караш на предплатен план я... не че и такива потребители не се срещат де
![]()