NQKOI IMALI PREDSTAVA KOGA SHTE VLEZNE V PAZARA ,KAKVA CENA ?????????????????????????[xx(]
NQKOI IMALI PREDSTAVA KOGA SHTE VLEZNE V PAZARA ,KAKVA CENA ?????????????????????????[xx(]
<font color="blue">---offtopic---</font id="blue">
Как се дразня на такива безмислени постове, или помагаш или го маркираш като <font color="blue">offtopic</font id="blue">, или не пишеш нищо, а четеш правилата.
<font color="blue">---offtopic---</font id="blue">
IMMORTALE, телефонът ще навлезе на пазара в БГ до няколко дни/седмици. В началото на годината Sony-Ericsson го бяха предвидили за втората четвърт на 2003та година, а след пролетия им анонс се оказа, че имало проблеми с някои от камерите на апаратите и официалната премиера бе насрочена за този месец...
По тази логика - забавянето на световната премиера (ако вече се е състояла - още по-добре) би трябвало да бъде минимална, още повече, че в България телефоните се появяват най-късно до две седмици след излизането им - или чрез Germanos, или чрез други вносители.
Ако си се спрял на този модел си приготви ~ 500 USD, защото до есента тази цена ще се запази.
---offtopic---
Ами то май темата е безмислена, щото тая информация я има на повечето информацьонни сайтове на тази тема.
Ще си позволя от името на модераторите да ти направя забележка за ГОЛЕМИНАТА НА БУКВИТЕ.
---offtopic---
P.S.: Caps Lock-a се намире под TAB и над SHIFT
ave hora vidqh go az tozi telefon cveta na ekrana napravo me razbi
750 лева беше преди половин месец в www.gsmbg.net и аз бях казал в няокя тема ... сега в същият сайт е 700 лв !
Цената вече е 695 ! http://www.etrade.bg/shopbg/10488840...501594&cid=419
НЯКОЙ ИМАЛ ЛИ Е НЯКАКЪВ ПРОБЛЕМ ПРИ ИНСТАЛИРАНЕТО НА СОФТУЕРА ЗА ПРЕХВЪРЛЯНЕ НА СНИМКИТЕ ОТ ТЕЛЕФОНА КЪМ КОМПюТЪРА?
Не знам ... нямам такъв телефон и едва ли скоро ще имам ... Но иначе П800 рулира !