Купувам веднага нов SE T610 на добра цена.
Може би ще ми донесат отвън на 250 евро, чистак нов, само да се отключи. Ако искаш, мога да питам за 2!
Кажи кой град си [] Не сам много сигурен дали искам ама ... проучвам пазара [:D]
София.
Иначе съм решил, че това ще е моят телефон!!! Търся добра цена. Пазарът на GSM-и срина и цените падат всяка седмица, още повече като се очаква SE да извадят новите си модели Zxxx.
Еми Z600 ще бъде на цена около 425 USD ,а Z200 ще е на около 230 USD до колкото знам ... T230 ще бъде около 120-125 USD. Това трябва да се цените им като излязат, до няколко месеца ще паднат доста (поне тази на Z600)
Ти вече си купи ама аз сега гледам в 911.bg стръва 492 и 493 лева. Това са съответно от 2 фирми - O-connect и Global Co. Една приятелка май ще си купува от там, та моля кажете ми дали знаете нещо отрицателно за тези фирми от личин опит или от познати.
Нищо не мога да ти кажа за тези фирми. Ама ако ти се скапе-ходи да се търсиш гаранцията. Според мен трябва да са някои познати.
Моят си го купих за 525 лв. от един от двамата основни играчи на пазара за GSM-и. С устна гаранция- ако тръгне и е ОК 1-2 седмици. Защото този телефон ако му има нещо- то ще си проличи до 10 дена.
Това е цена отпреди 2 седмици. Може да са поевтинели.
Комплект с CD, кърпичка за бърсане и огледалце.
Миналата седмица взех и на брат ми- върл Нокия фен. Засега му харисва, ама той пък се замисля дали да не направи бартер за Нокия 6220. Абе Нокия фен-какво да го правиш. Детски акъл!!!
Еми ясно, разбирам.
За брата: Ако си смени Т610 за 6220 ... много голяма излагация. Пожелавам му да не прави тая грешка. Иначе се замислях и аз за Т610 ма май поостаря, а и не ми се дават пари ...