Издръжлив и надежден телефон за възрастен човек
Търсим телефон на дядото и ни трябва нещо по-опростено и здраво. Главната цел е телефон, който е здрав и при изпускане няма да се счупи толкова бързо.. :BigGrin Батерията също е приоритет, нужно е да издръжа поне няколко дни, че няма навик да си я следи и забравя.:lol: Бюджета ни не е много голям, нещо до 100лв, примерно.. Хайде, очаквам вашите предложения:p
Отговор: Издръжлив и надежден телефон за възрастен човек
HAMMER 3 от ТЕХНОПОЛИС или друг магазин.
Nokia 105 струва около 50.лв. Цял месец издържа без зареждане.
Очаквам всеки момент включване от 220voltov или .ostrich. да споделят сайт. Да не е пък perumen новият от схемата и той вече е споделил...
3Di ти вече веднъж "изпуска телефон, гонейки автобус" и търсеше "съвет за сервиз". После "лозарски ножици търсеше за баща си", сега "телефон за дядото". Имаше "подтикване за макскар първо маслата, а после авточастите". Участваше и в сценките за ERP и CRM софтуерите и Балкан"строй" споделянето и "мерси приятел".
Работата си е работа, нали така.
Цитат:
Първоначално публикувано от
VanDan
Очаквам всеки момент включване от 220voltov или .ostrich. да споделят сайт. Да не е пък
perumen новият от схемата и той вече е споделил...
3Di ти вече веднъж "изпуска телефон, гонейки автобус" и търсеше "съвет за сервиз". После "лозарски ножици търсеше за баща си", сега "телефон за дядото". Имаше "подтикване за макскар първо маслата, а после авточастите". Участваше и в сценките за ERP и CRM софтуерите и Балкан"строй" споделянето и "мерси приятел".
Работата си е работа, нали така.
Форума е да си помагаме, нали така? Да допълня към темата ми, че търся също телефона да е със силен звук при звънене. :)
- - - - - - - - - -
Цитат:
perumen
Приятел, тоя телефон изобщо не ми изглежда издръжлив и надежден хаха..
"Помагате" си вие в службата. Поне 5-6 теми с еднотипен сценарий имате с горните двама изброени с подаване на еднотипен въпрос-молба от един и съответно включване от друг с линк към сайт, който се рекламира. В една от темите за CRM съм извадил точно цитатите с въпросите и "помощта".
Цитат:
VanDan
"Помагате" си вие в службата. Поне 5-6 теми с еднотипен сценарий имате с горните двама изброени с подаване на еднотипен въпрос-молба от един и съответно включване от друг с линк към сайт, който се рекламира. В една от темите за CRM съм извадил точно цитатите с въпросите и "помощта".
Виж, объркал си ме.. Съвсем нормално зададох въпроса и наистина се надявах да получа добри отговори, но явно ще се наложи да спра активноста си тук отново.. От 2001г. съм тук, но май краят ще настъпи окончателно.. Дори аз се учудих, че някой с 2 мнения ми изпраща само линк..
Аз не виждам някъде да съм писал да не участвате във форума. Но предполагам сте наясно, че с вас и без вас, с мен и без мен, форумът няма да "западне". Няма нужда от подобен заплашителен намек, че ще "спрете активност". Има си достатъчно хора, които да помагат с нещо по много въпроси.
Един любопитен въпрос, на който не е длъжно да отговорите - жена ли сте или мъж. Аз съм сигурен, че в предното ви участие в този форум сте жена на 100%. Има предостатъчно постове от преди, в които пишете за себе си и ви отговарят в женски род, дори и лични снимки от една форумна сбирка имаше постнати:
Цитат:
3Di
Доктор 3Di, която също работи в екипа, има 10 пациента, които ядат бой редовно.
Цитат:
3Di
Не бих си правилА тоя труд, ама все пак спомнете си що народ обучахте относно писането на кирилица
Цитат:
3Di
Цитат:
Lupus
Но с новото ви появяване се появиха доста постове, в които пишете като мъж:
Цитат:
3Di
И аз съм много доволеН от операта, ползвам и chrome също, но операта е по-добра.
Цитат:
3Di
Ако зависи от мен, бих избраЛ да има само лятно часово време, не искам да го махат.
Цитат:
3Di
ЧуваЛ съм я тази компания, ще се свържа с тях, за да ми дадат по-подробна информация. Мерси, приятел.
Цитат:
3Di
Аз обичам да чета фентъзи, но си взех от
https://ciela.com/ Престъпен експеримент, защото ми се четеше нещо по-различно. Досега не бях
чеЛ трилъри, но много ми допадна, супер интригуваща е, за 3 дни успях да я прочета.
Това няма никакво значение, просто любопитство. Наистина помня старото участие (на този ник) в този форум от преди 10-15г. и ерата на форумните сбирки. Сега имам чувството, че се изразявате като различна личност. Имам една щура идея, че различен човек (дори няколко) в момента ползват този ник. Както и някои други никове на стари участници, които отдавна не пишат и в момента са "възродени" и се използват от различни хора с комерсиални цели.
Би трябвало да се познавате лично с някои стари участници (Lupus, Pat) и администратора Код (Крис). Извинете ме ако греша и ако той прецени да ми изтрие постовете.
Знаете ли кой е Докера?