Защо ли ми се струва, че "безплатен обяд няма". Всичко се брои. Многото минути са само уловка!
Защо ли ми се струва, че "безплатен обяд няма". Всичко се брои. Многото минути са само уловка!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Защо ли ми се струва, че "безплатен обяд няма". Всичко се брои. Многото минути са само уловка!
<div align="right">оргинално мнение на Daskala</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">не са уловка ! ако имаш случайно такива може да си напраш ревизийка и да видиш 4е наистина дават това което казват !
Значи аз нямам безплатни минути, но нямам и месечна такса и говоря на половин цена![:D] И въпреки всичко <font color="red">БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НЯМА </font id="red">!!!
Един друг оператор предлага много безплатни минути с едногодишен договор. Само дето някъде с много малки букви в договора пише, че се използват САМО в ненатоварената часова зона. Нищо, че те нямат часови зони!
PS. А <font color="orange">"всичко се брои"</font id="orange"> в предишния пост съм го казал малко пресилено ...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Цялата тема заприлича на онзи виц за форумите.
Аз се обадих на *88 и получих отговор на всички поставени по-горе въпроси. Направете го и вие вместо да си чешите езиците.
<div align="right">оргинално мнение на petrov</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Направил съм го. Интересното е, че всеки път твърдят различно. С познати сме звъняли няколко пъти на *88, и отделно сме питали в няколко офиса на МТел. Един път казват, че безплатните тел. номера въобще не "консумират" от безплатните ни минути, а друг път твърдят точно обратното. Пълен хаос [!]
//Offtopic// Вица за форумите не го знам. Кажи го [8D]