Баси, подкосиха ми се краката, като го прочетох.
Велик и единствен по рода си! Лека му пръст!
Баси, подкосиха ми се краката, като го прочетох.
Велик и единствен по рода си! Лека му пръст!
Някой знае ли дали по някоя програма ще предават пряко боксовия мач Кубрат Пулев - Самюел Питър и ако отговорът е "ДА" по коя телевизия/програма ще е?
По Diema Sport
Някоя от немските може и да го дава -RTL, ARD ... ама нещо не виждам да е обявено - *** LJs LiveOnSat Sports Fighting on TV
Така е, но нали като няма "оборот"(тоест голям пазар) трябва да се компенсира и единствената компенсация е "надценката" ...
Сега за мен независимо от цената която е са си прави, боксът отдавна не е спорт, а просто едно ШОУ и да не е "от първа необходимост", тоест ако не гледаш мача или изобщо бокс от това ням да умреш.
ами браво на Кобрата, само дето са свалили от тубата записа на мача
някой да го е мяркал другаде?
Кратък мач. Докато се усетя и края дойде...
Честито на кобрата - наби го без интрига.
Какъв беше тоя палячо черния очаквах по оспорвана битка.
А бе, к'ъвто и да е...Кобрата си е мъжкар и патриот за разлика от други наши спортисти.
Не знам, колко бокс гледате, но това беше пародия на боксов мач.
Антъни Джошуа ако беше на ринга тази вечер и играеше едновременно срещу двамата щеше да ги нокаутира за норматив. В мача за Световната титла Кубрат ще се сблъска с товарния влак и ще яде много бой!
Не знам кога сме имали и гледали профи български боксьор...пародия...как се организира такава гала вечер в България?
най-накрая намерих 2 минути и половина
ако това е извадка на най-добрите моменти, дори думата "пародия" не е достатъчно описателна...
Не че нещо, но не знам какво очаквате. За да се организират мачове срещу по-силните противници трябват много пари. Тук хора се оплакват, че Диема била платена, откъде да дойдат тези пари за мач в България. Ми те в САЩ интересните мачове са само по платени PPV канали - примерно НBO и подобни. И от там идват основните пари - стотици млн. долари. Също така и Пулев не е желан съперник от повечето силни боксьори, защото не е интересен за публиката извън България, не е особено атрактивен и не привлича сериозен медиен интерес. От него не могат да се изкарат пари. Не случайно никой не иска да играе с него. И Кличко не искаше дълго време и беше принуден от федерациите. Всеки мач на по-високо ниво се разглежда първо като икономическа сделка, а после като спортно събитие.