Абстрахирам се от всичките коментари досега. Но като разбрах ЧЕ 'кобрата' ще се бие с Кличко преди 1г. беше си ясно че е за пари. Точка
А парите не са малко, защото Кличко ги дава.
Няма да се предаваме, продължаваме напред.
Абстрахирам се от всичките коментари досега. Но като разбрах ЧЕ 'кобрата' ще се бие с Кличко преди 1г. беше си ясно че е за пари. Точка
А парите не са малко, защото Кличко ги дава.
Няма да се предаваме, продължаваме напред.
И коментари, оправдания и кой бил виновен. Няма виновни има пари или левове де да знам аз ако знам кой кой ще спечели....
Аааа.покажи на ората как са мяташ, как са бараш Ето ти една по-непринудена :
d41a4830cbd2d0da2b04e2d973772006.jpg
0000246038-article2.jpg
Мисис свят е мафия. Ние българите не се предаваме. Продължаваме напред!!!
Този пост е редактиран от Tommorow; 22-11-14 в 07:39.
Дедо Ви Мики се каза думата.Хау:
ВИДЕО: Мики Рурк нокаутира Сеймур набързо, поиска Кличко
....Към настоящия момент Пулев не може да си намери промоутъри,имал е два-три отказа.....Ето до къде го доведе голямата му уста и малкото му мозък!
Може би това Промоутъри бягат от Кобрата – Sportonline.bg
Нямам навика да давам препратки,но виждам,че Утрото е свършил това!....За ,което съм благодарен!...
Мейуедър-Пакиао в неделя от 6 часа по ОРТ
Да отбележа една сладка загуба според мен, тази на Кличко. Тайсън Фюри го направи на пух и прах (само съдията на мача спаси Кличко от нокаут) и му отне всички възможни титли в профи бокса. .
абе в сравнение с кличко не е чак такъв великан - само 5 сантиметра е по-висок
за мен по-интересен беше стилът му... държи се като криско на ринга - привидно некоординирани, т.е. непредсказуеми движения, докато кличко беше като немска машина
видимо по-добър нямаше, по-скоро и двамата бяха еднакво недобри, т.е. предпазливи
в общи линии скучен равностоен мач
неслучайно победата по точки беше само с 3, 3 и 5 точки разлика при тримата съдии