Много добри, просто смазаха Базел. Браво.
Напълно заслужена победа.
Много добри, просто смазаха Базел. Браво.
Напълно заслужена победа.
Победа! Алекси пак е гласово на ниво, този път направи и дует
Браво на момчета от ЛудогорецСъздадоха история!
ЧЕСТИТО!
Този голове в последната минута станаха запазена марка на Лудогорец!
Червения картон развали играта и реши до някъде съдбата на гостите - не съм сигурен до колко имаше право съдията да оцвети точно в този цвят Базел... Но пък точно съдията бе наш човек за сметка на шанса, който дълго се подиграваше и взе, че се предаде (кривия шанс) в 92-та минута - предполагам си помисли, че мача е свършил, което не бе така - нали?
Пак честито и пожелания да продължава да ни радва Лудогорец с още победи или поне зрелищни срещи!
Еееех ,след няколко дена траур и изтрит пост - проблема е винаги налице като се говори предварително наизуст. Базел не са Левски или ЦСКА , които да играят като преди. Просто очаквах разгром , но не и с толкова и не с такава игра. Все по-ме навежда на уговорени мачове - Ливърпул са отчайващо зле , Ман-Сити също, някакъв новоизлюпен се отбор излиза леко напред и после пак там където му е мястото. Всичко е нормално , само В.Д като че ли си повярва.
След толкова години "суша" , най-накрая официално включен БГ клубен отбор във футболен симулатор - Лудогорец в PES2015.
Pro Evolution Soccer 2015_20141113223722.jpg
Този пост е редактиран от svetlio1; 14-11-14 в 00:07.
Лудогорец го има и не само 2015/ има го и 2013/2014
Определено гоуеми.
Дойдоха Ливърпул, разходиха се и си гарантираха продължаване в евротурнирите.
Та да, големи са, показаха, че в кошмарна форма, без никаква подготовка и тренировка могат да вземат това, което им трябва.
Предполагам, на всички им е ясно, че на Ливърпул им е АБСОЛЮТНО все едно дали бият или завършват наравно в този мач.
Прецени си тренерът кой е сигурния момент, в който може да извади и запази най-добрия си играч, направи го и спечели каквото му трябваше...
Лудогорец се приближи само на 2 места от директивата втори на живот или смърт.
Добре, че се разходиха с Лудогорец, че ако беше друг роден отбор ...разходката щеше да е по-забавна.
За отбор като Ливърпул няма никаква забава в идването в тази затънтена дестинация и губенето на време, особено при такъв кошмарен сезон във висшата лига.
Важно е да постигнат каквото им трябва с минимален труд и колкото и да са слаби в момента, няма особено значение кой ще е българския отбор.
Не бих се учудил ако чорбата успееше да ги озори повече, най-малкото с името и традициите си.
А коментаторите са доста посредствени, ще нищели шансовете на Лудогорец...
Единственото за нищене е, дали Ливърпул ще успее да победи Базел и да продължи в ШЛ или няма да успее да го направи и ще играе в Лига Европа.
Аз лично залагам, че ще бият и всичко в групата ще е крайно предвидимо.
Базел са добри, но още като че ли не са дорасли за стигане на 1/8 финали в ШЛ.
Виж, мен не ме боли, колко им е забавно на Ливърпул. Важно е, че български отбор играе е ШЛ. И твори история.
За мен поне няма значение как се казва този отбор.
П.С. И тия т.нар. традиции не са повод за гордост а по-скоро за срам - каква жалка картинка е родния футбол на фона на миналото си.
бе те и навремето дойдоха на разходка с ЦСКА,ма са ИЗХОДИХА