Хе-хе ...
...големи терци сте.Някои сте майорни ...
В Лудогорец доста българи виждат България.Аз също.
Харесва ми да виждам български отбори в евротурнирите, независимо кои са тези български отбори.
Все пак най-голямото удоволствие е да видиш човек/екип от хора които от нищо са направили отбор.Точно това направи Домусчиев.Браво на него.Малко са такива хора като него в България защото не ги ценим. Колкото повече ценим умните си и успешни хора толкова по-напред ще е България в сравнение с другите държави.
Лично за мен Домусчиев си е голяма работа, защото след 1989 година "живец" има в няколко български града- София, Пловдив, Варна и Бургас.Всички останали градове западат/западаха.Не за друго е голяма работа, а защото е успял тръгвайки от един такъв град като Разград и още е там.Не се преместил в София, Пловдив, Варна или в друг по-голям град.Това говори само за едно -характер ...
Който е роден в провинцията/"селото" знае за какво точно говоря.Възможностите за всичко, най-вече бизнес са доста по-малки.
След 2007 година ситуацията се промени постепенно.
Както и да е - дано да виждаме повече провинциални отбори в евротурнирите, това ще означава само едно- България върви на добре.Силна икономика = има повече пари за спорта .
Колко струвал този или онзи отбор е без значение.Важното е какво може.